Încurajarea prostiei la televizor

Astăzi am într-o mică pauză de odihnă am ajuns să ma uit la emisiunea celebrului Măruţă, evident că am schimbat foarte repede canalul, dar nu înainte să îmi mai confirm odată că în România la televizor se încurajează prostia.

Subiectul emisiunii era faptul că Monica Gabor, fostă Columbianu, e în SUA şi şi-o pune cu un chinez. Pentru această etapa din viaţa Monicăi era o ditamai dezbaterea televizată, nici când eram la un pas de un dezastru nuclear la nivel mondial în Japonia nu era o dezbatere la un nivel cum era cea de astăzi.

Mă intreb de ce naiba pe românul de rând, care  duce grija zilei de mâine l-ar durea în cot de ceea ce face Monica Gabor în SUA?! La noi la televizor în loc să fie emisiuni dedicate stopării prostiei, noi avem emisiuni prin care o încurajam. Vorba lui Cheloo din melodia Fuck, o să ajungem un fel de maidanezi pe chinezi…cu o astfel de atitudine patriotică faţă de toate „frumoasele” din showbiz-ul românesc o să avem absolvenţi de BAC ca şi cei din acest an. Oare de ce nu face Măruţă o emisiune în care să prezinte cât au în cap personajele pe care le promovează în emisiunea lui?:)

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!