Ice Bucket Challenge, felicitări Mihai Bendeac!

Nu cred că mai este cineva care să nu fi auzit de Ice Bucket Challenge, treaba aia în care oamenii din lumea-ntreagă, în special vedetele, își toarnă o găleată de apă cu gheață în cap, iar apoi fac o donație. De curând treaba aceasta a ajuns și-n România, iar celebritățile autohtone se pare că nu se dau înapoi de la provocare.

Ice bucket challenge

Ice bucket challenge

Nu știu cine a fost cel care dat startul, dar primul l-am văzut pe Adrian Mutu, urmat apoi de Andreea Marin. Ea provocându-l pe Cabral, care a luat o găleată de apă cu gheață chiar în timpul emisiunii sale – Trăiește-ți vară. Astăzi, la provocarea lui Cabral, cel care a luat apa-n cap a fost Mihai Bendeac și nu s-a limitat doar la atât, ci a venit cu o inițiativă lăudabilă, una care poate salva vieți. Fiindcă în această perioadă spitalele duc o gravă lipsă de sânge, Bendeac a propus ca de acum înainte cei care vor accepta provocarea să meargă și să doneze sânge, nu doar să-și verse apă cu gheață în cap. Iar la rândul său, el i-a nominalizat pe cei din echipa Stelei, pe Victor Pițurcă , Andreea Esca și Patriarhul Daniel.

Nu pot decât să laud inițiativa lui Mihai Bendeac și sper că nu vor fi puțini cei care îi vor urma exemplu. În viitorul foarte apropiat sper să mă pot număra și eu printre cei care au răspuns la acest apel, acela de a dona sânge!

photo source: dailymail.co.uk

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!