I Killed Your Wall

Viaţă 8 Comentarii

What the fuck is „I Killed Your Wall”??? De vreo două luni tot văd prin oraş rahatul ăsta de graffiti(cică) pe toţi pereţii şi tot nu înţeleg ce dracu vrea să însemene.

i killed your wallÎnainte de toate trebuie să recunosc că sunt un mare admirator de graffiti, prin graffiti las să se înţeleagă, arta aceea de a desena chestii faine pe pereţi. Prin chestii faine înţeleg imagini, personaje etc, dar făcute de persoane cu talent la desen. Când văd pe 90% din pereţii clădirilor din oraş aceeşi inscripţie de rahat: I killed your wall, mă apucă dracii. Nu trebuie să fii mare cunoscător în arta graffiti-ului că să îţi dai seama că au mers într-o noapte nişte tâmpiţi au pus un şablon pe un perete, iar după care au tras un jet dintr-un spray deasupra şi uite aşa un nou rahat pe un perete a apărut peste noapte. Unii oameni fac împrumuturi la bănci că să îşi renoveze clădirea şi vine într-o noapte un bou şi se pişă pe munca lor.

E ok să faci graffiti pe pereţii clădirilor dezafectate etc, dar totuşi nu te duci în centrul oraşului şi faci pe un perete proaspăt renovat o astfel de porcărie, ăsta se numeşte vandalism fraţilor. Poate vede totuţi vreun autor al acestei opere de artă vede acest articol şi îmi explică şi mie sub rezerva anonimatului ce naiba înseamnă rahatul asta:) Mă gândesc că o fi având legătură cu wall-ul de pe facebook… cine ştie:)) artiştii ăştia nu-i înţelege nici dracu…

Later edit:

Mulţumesc pentru lămuriri!:P

8 Comentarii - “I Killed Your Wall”

 1. Glappy

  În primul rând e stencil, graffity e cu totul altceva. În al 2-lea rând, street art-ul a pornit ca o reacție împotriva anumitor situații. Poți avea o reacție doar prin mesaj, nu neaparat prin a face o capodoperă.Street art se numește orice lucrare, desenată sau pictată în spațiul public. Această lucrare poate reprezenta ceva clar, cum ar fi personajele ce îți transmit niște stări sau spun o poveste, ceva abstract, anumite forme, sau doar mesaj. Această lucrare vrea să transmită un mesaj unui anumit tip de persoane, și sunt convins că cel ce a făcut lucrarea nu a vrut să înțeleagă oricine mesajul și mai sunt convins că nu s-a referit la wall-ul de pe facebook :)). Eu cred că mesajul e destul de clar, dacă ai cunoștințe minime de lb. engleză.

  Răspunde
  • Stefan

   Nu trebuie sa sti nici macar un cuvant in limba engleza ca sa iti dai seama ca cei care au facut acea „opera de arata” sunt putin retardati. Cum sa numesti arta o actiune in care pui un sablon pe un perete si apoi dai un jet de spray:) Crede-ma apreciez street art-ul facut ca lumea, dar chestia asta e o porcarie si nu are nici un sens pentru oamenii aia care trebuie sa mai bage cateva milioane sa varuiasca din nou dupa niste copii fara ocupatie:)

 2. opinie

  I KILLED YOUR WALL = TI-AM UCIS PERETELE , ucis cu spray , intelegi ideea ? ai zis ca stii care e treaba … cum sa te gandesti la facebook , si mai ales sa zici ca nu trebuie sa stii engleza :))

  Răspunde
  • Stefan

   Frate, crede-ma stiu engleza, iti pot da lectii la orice ora, ideea era sa de duci sa-i explici tu lu nenea ala cu stampile si tricouri personsalizate din vis-avis de BCR, IN LIMBA ROMANA, de ce i-ai murdarit peretele cu un rahat, nu sa vi sa imi traduci 4 cuvinte din engleza in romana. Oricum bafta la „ucis” pereti:)

 3. I kill your blog

  :)) Daca nu stii tu ce inseamana nu de acuma trebuie sa ii faci „tampiti” :))..asta este o actiune care multi stiu de ea..dar se pare ca tu nu te numeri printre ei . 🙂 bafta

  Răspunde
  • Stefan

   Un om integru la minte nu isi face „nevoile” pe pereti ca si cainii, s-au poate ai vazut la americani arta stradala pe cladirea prefecturii. Bafta.

 4. Maya

  De ce nu va puneti niste pancarte la gat cu diferite forme de arte, whatever si sa umblati cu ele pe strada. Cu siguranta veti transmite mai repede mesajele decat daca „pictati” toti peretii.

  Răspunde

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!