Să luăm notițe cu Google Keep

Google a lansat recent serviciul Google Keep™, un serviciu care vă permite să luați notițe în format text, foto sau audio direct pe telefonul vostru cu Android iar apoi notițele să fie sincronizate automat pe toate device-urile voastre. Probabil că mulți dintre voi folosiți deja pentru a vă lua notițe, serviciul celor de la Evernote, un serviciu foarte bun dar care este limitat la gratuitate.

Google KeepEi bine, acum aveți aproape același lucru oferit de Google doar că în totalitate gratuit. Google Keep™ nu doar că este gratuit dar este sincronizat pe toate device-urile voastre pe care sunteți autentificați cu contul de vostru de la Google. Pe device-urile cu Android trebuie să instalați aplicația din Google Play iar pentru laptop sau PC puteți sincroniza informațiile din Google Keep prin intermediul Google Drive.

Trebuie să mai știți despre aplicația Google Keep pentru Android că este accesibilă doar pe telefoanele sau tabletele care folosesc Android Ice Cream Sandwich, Jelly Bean sau alte versiuni mai recente. La fel ca și la alte servicii oferite de Google și aici avem calitate și siguranță în stocarea acestor informații personale. Mai jos aveți o scurtă prezentare oficială a Google Keep în format video.

Update:

Pentru cei interesați de această aplicație, puteți citi articolul Evernote vs Google Keep.

6 Comentarii - “Să luăm notițe cu Google Keep”

 1. Nice

  Cred ca e bun la serviciu (acolo am wi-fi) pentru momentele cand am vreo idee geniala de articol pentru blog. :)) Posed un Samsung cu android jelly bean, asa ca merge sa-mi descarc aplicatia.

  Răspunde
  • Stefan

   Da să ști că e o idee bună, eu de obicei mi le notam în mesaje salvate ca draft, cel puțin așa știam că am siguranță dar acum voi folosi cu aceeași încredere Google Keep. 🙂

  • Stefan

   O folosesc la cote maxime și îmi place la nebunie simplitatea aplicației dar în același timp utilitatea ei.

 2. iully28

  Cu tot respectul pt articolul tau, insa nu se compara sub nicio forma cu Evernot! Sincronizare f slaba sau deloc, notele vocale lipsesc….intr- un cuvant: Slabuta spre slaba!
  Cautam alternativa pt EVERNOT- care are intr- adevar prea putina memorie- insa n- am gasit nimic de nivelul sau.Poate- mi dai o sugestie, alta decat….GOOGLE KEEP.

  Răspunde
  • Stefan

   Eu cred că nu ai explorat suficient facilitățile oferite Google Keep. Chiar acum am verificat dacă mai exista notele vocale și există. 🙂 Nu știu o alternativă mai bună, pe mine m-a mulțumit aceasta.

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!