Google Inbox îți face viața mai ușoară

IT / Web 6 Comentarii

Astăzi mi-am primit invitația la Google Inbox și sunt tare fericit. După nici o zi de când am primit-o nu pot să zic decât că e awesome. Față clasicul Gmail, Google Inbox e raiul pe pământ. Workflow-ul tău se schimbă văzând cu ochii. Pe bune, m-a cucerit din prima.

Ce este Google Inbox?

Pentru cei care nu știu despre ce este vorba, Google Inbox este o nouă interfață pentru Gmail. Atât pentru telefon, cât și pentru desktop, Google a creat un nou client de email, o noua interfață care este mult mai facilă decât cea pe care o aveam până cum. Ți se grupează automat mesajele, nu doar după etichetele clasice: primary, social and promotions; ci și după alte interese, timp, finanțe (facturi), călătorii (bilete de avion), cumpărături etc. Pe de altă parte, viteza cu care acum poți filtra mesajele primite după un anumit interes sau viteza de deschidere și compunere a unui mesaj nou, ambele au crescut drastic odată cu noua interfață. În Google Inbox ai posibilitatea să marchezi anumite mesaje ca fiind terminate, în acest fel ele vor fi mutate în tab-ul de mesaje terminate și astfel nu-ți ocupă spațiu în lista de mesaj primite. În parte stângă existând un meniu cu toate grupurile de mesaje.

Google Inbox - grupare mesajelor

Google Inbox – grupare mesajelor

Scrierea mesajelor în Google Inbox

În josul ecranului, în partea dreaptă a apărut un buton nou, la o poziționare a cursorului pe el, îți deschide automat un meniu cu numele persoanelor cu care ai corespondat în ultimele mesaje, plus un buton pentru scrierea unui memento rapid. Fereastra pentru scrierea mesajelor are mult mai bine și nu mai permite maximizarea ei.

Google Inbox - Email nou

Google Inbox – Email nou

Google Inbox pentru telefon

Pentru telefon exista aplicația în market, dar nu este accesibilă decât celor care au primit invitație. Eu mi-am instalat și aplicația pentru telefon și pot să spun că, la fel ca și cea pentru desktop, se mișcă mult mai repede și e mult mai user friendly față de cum e aplicația veche de Gmail pentru telefon.

6 Comentarii - “Google Inbox îți face viața mai ușoară”

    • Stefan

      Până i-am prins rostul mi s-a părut și mei o mare încâlceală, dar după… 😀 Adevărul e că vorbim de o schimbare destul de mare, dar o să-mi dai dreptate după ce te vei obișnui cu ea.

    • Stefan

      Nici măcar Gmail-ul nu te-a convins că e mai bun decât Ymail-ul? 😀 Adevărul e că nu am mai trimis/primit un email pe yahoo de ani buni, dar îmi amintesc în urmă cu 5-6 că gmail-ul mergea instant, iar la yahoo asteptati mult si bine sa-ti ajunga email-urile in inbox.

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!