Gazon printre linia de tramvai

Prin fiecare țară prin care am fost am găsit cel puțin câte un lucru fain pe care mi-l doresc să-l văd și-n România. Și de aici din Spania aș putea spune că aș vrea să văd importate multe lucruri în România dar cred că un lucru  tare mi-ar plăcea să-l văd în România și nu oriunde la mine în țară, ci în Iași, pe dealul Copoului.

În Spania, în Zaragoza am văzut o chestie foarte faină, chiar dacă e nu prin tot orașul, dar prin anumite zone am văzut gazon printre linia de tramvai. Sincer, nu am mai văzut așa ceva, nici măcar la Geneva, unul dintre orașele cosmopolite din Europa, sau dacă este pe undeva, eu unul nu am văzut. 🙂 Foarte faina inițiativa spaniolilor, arată superb și plus că alfel nimeni nu inzdrăznește să se bage pe linia de tramvai.

Ziceam că mi-ar plăcea să văd așa ceva, în Iași pe Copou, cred că ar arăta foarte fain și plus de asta ar fi și mai verde decât este. Nu știu câți dintre voi ați fost prin Iași pe dealul Copoului, un loc foarte verde dar foarte necivilizat atunci când vine vorba de trafic. Mașinile taie calea tramvaiului ai rău decât in Vestul Sălbatic. Mă gândesc că un pic de verdeață pe mijlocul drumului ar putea face un pic de organizare în trafic. 🙂 Glumesc, pentru că s-ar crea niște cozi de mașini, infernale, pe Copou, în ambele sensuri, dar cel puțin pentru decor ar fi bestial.

Și uite cam așa arată verdeața printre linia de tramvai… păcat că și pe aici mai sunt ciobani din alte zări și care nu știu că s-au inventat coșurile de gunoi… Pozele nu sunt de cea mai bună calitate… erau făcute pe o vreme destul de urâtă și plus că era seară…

5 Comentarii - “Gazon printre linia de tramvai”

  1. SydowBlog

    Nu credeam ca exista asa ceva. Ideea este super dar nu stiu cat ar rezista la noi. Parca vad ca iarba nu ar fi ingrijita + maidanezi stand tolaniti pe ea + gunoaie aruncate. In plus la cat de distruse sunt la noi tramvaiele fac pariu ca am vedea scurgeri de ulei si alte substante care ar arde gazonul :))

    Răspunde
    • Stefan

      Nici eu nu știam dar mi-a plăcut foarte mult ideea. Ai mare dreptate atunci când vorbești de jegurile de tramvaie de la noi și câinii de pretutindeni – cred că ar însemna doar niște bani irosiți aiurea. 🙂

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!