Gata vacanța, am revenit la cele zilnice…

Travel 4 Comentarii

Aseară am revenit din vacanța de 6 zile, de la Barcelona. Nu pot să zic decât că a fost mai mult decât mă așteptam, iar dacă nu ați vizitat Barcelona și plănuiți un concediu cu de toate atunci Barcelona trebuie să fie neapărat pe lista voastră de vacanță. Acolo puteți vizita o mulțime de obiective turistive, acolo puteți face shoppping cât vă țin conturile bancare, acolo puteți face plajă în Aprilie și multe, multe alte lucruri… I Love Barcelona!

SalveZilele astea am cam lăsat blogul și cam tot ce ținea de rutina cotidiană, deoparte. Am zis că dacă ar fi păcat să nu mă bucur din plin de fiecare secundă petrecută în Barcelona. O să răspund la fiecare comentariu, care necesită un răspuns din partea mea, să nu mă credeți neserios, dar era primordial pentru mine să profit la maxim de fiecare clipă petrecută în acest frumos oraș catalan, Barcelona.

Nu vreau să mă lungesc prea mult deși am foarte multe să vă povestesc despre Barcelona și o voi face într-o serie de articole viitoare, dar deocamdată trebuie să revin cu toate treburile la zi. Așadar, revenind la cele zilnice, încă din prima zi de la întoarcere am avut parte de o zi super plină de activitate. Sincer, e cam aiurea să te arunci direct în rutina zilnică după o asemenea experiență, dar ce să facem, dacă trebuie, trebuie, bucuroși le-om duce toate. 🙂

Voi ce ați mai făcut? Sunteți bine, sănătoși? 🙂

P.S. Dacă aveți timp atunci neapărat trebuie să citiți acest articol despre cum prostia găsește mai repede calea succesului.

4 Comentarii - “Gata vacanța, am revenit la cele zilnice…”

 1. Nice

  Bine ai revenit din…paradis, Stefan. 😀 Hm, tare neplacut sa te intorci direct la serviciu din vacanta. Eu de obicei imi las cam doua saptamani sa-mi revin din soc(socul intoarcerii acasa, in Romania). 😛 Insa ultima data, cand am fost in Croatia, n-am avut decat o zi la dispozitie si pe aia am folosit-o sa mai scriu pe blog, sa descarc pozele…
  Astept cu interes articolele tale despre orasul catalan. Cu multe imagini, sper. 😛

  Răspunde
  • Stefan

   Mulțumesc! Și eu las cât de mult timp posibil între vacanță și muncă (mă rog în cazul de față mers la universitate și apoi muncă :)) dar acum mi-am facut o fereastră pentru concediu așa oarecum cu chiu, cu vai… 🙂 Când am avut timp liber, vremea nu a ținut cu mine și tot așa… Dar bine măcar că a meritat.

   Am plănuit să fac destul de multe articole despre Barcelona, mi-a plăcut la nebunie, toată treaba e să am și timp… Pe lângă mers la facultate și muncă (unde am o gramadă de proiecte de pus pe picioare…), mai am de făcut și dizertația și plus foarte multe alte proiecte la facultate… timpul ăsta începe să fie din ce în ce mai prețios. 🙂 Dar chiar și așa încă mai visez la cel puțin o săptămâna la Barcelona, înainte de a pleca din Spania. :)) O să fie și imagini, nu am făcut decât vreo 20GB de poze în 6 zile :)) și dacă mai merg odată atunci o să fie vreo 50GB că plănuiesc să-mi cumpăr un DSLR cât mai repede… nu mai am răbdare.. BTW, tu ce model conduci? (dacă nu vrei să divulgi secretul și altora… atunci pot să nu aprob acea parte din comentariu) 🙂 Merci.

 2. Nice

  Ce model de DSLR am eu? Pai nu e niciun secret, i-am facut si un soi de recenzie pe blog. Cea cu Mogosoaia. Nikon D3200. Vad ca tot mai multa lume vrea sa-si cumpere DSLR. :)) Super! Sunt curioasa la ce model te decizi. 😀

  Răspunde
  • Stefan

   Mulțumesc de răspuns, având în vedere că ți-am descoperit blogul destul de recent, nu am citit acel articol. 🙂 Lista mea e destul de scurtă: D3100, D3200, D5100 și cam atât. Mai erau câteva modele de Canon, dar am renunțat la ele după câteva review-uri citite.

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!