Fuck logic: folosirea blitzului

Fotografie 7 Comentarii

Aseară a avut loc în Piața Constituție un super concert de muzică ușoară românească, urmat de iMap București 555, iar la final un lung și frumos foc de artificii. Practic, pe Casa Poporului s-au făcut 5 proiecții 3D a câte 5 minute și 55 de secunde. Toate bune și frumoase până în momentul în care s-a dat startul proiecțiilor, atunci, toată lumea, hop, cu telefonul afară, aprinde blitz-ul și filmează. Din ditai Piața Constituției, filmează ditai clădirea Parlamentului, cu blitz-ul pornit, în condițiile în care pe clădire erau proiecții.

Pe bune, cât de retardat să fii să ai impresia că rahatul tău de blitz de la telefon poate să lumineze Casa Poporului, ca să-ți iasă ție bine-n poză sau în filmuleț ?! Oameni buni, așa NU!

Casa Poporului, proiectii 3D

Casa Poporului, proiectii 3D

P.S. Poza e făcută cu telefonul. 🙂

7 Comentarii - “Fuck logic: folosirea blitzului”

 1. ice4you

  Cui incerci sa povestesti? 😀 Simpatici aia cu DSLR’uri care fac poze de genul asta folosind … blitz’ul integrat. 😀

  Foarte tare evenimentul … ma bucur ca ai ajuns … cu Nikon’ul tau in modul manual si un trepied faceai minuni … oricum … pentru o prastie de camera de pe telefon, poza aia a iesit chiar acceptabila. 😀

  Răspunde
  • Stefan

   Nu doar cu DSLR-uri, ci și cu telefoane… Da, a fost o chestie faină. Sonorizarea concertului a fost cam proastă, dar chiar și așa nu tot timpul îl auzi pe Ștefan Bănică cântând Ani de liceu, live. 🙂

   Nu mi-am cărat nici măcar aparatul după mine, darămite trepiedul. 🙂 Oricum, mulțam de încurajare, deși sunt conștient că e o poza e destul de proastă, dar când ai în jurul tăi nșpe mii de blitz-uri, numai bună nu poate să iasă. 🙂

   P.S. Vezi că deja sunt încărcate pe Youtube filmări cu cele 5 serii de proiecții 3D. Cea a echipei din Franța e de nota 10.

 2. Lospa

  Cata indolenta. Cata logica, deh, bestial! Ca de aia au telefoane cu blit. Si vezi ca o sa-ti zica astia ca esti analfabet. Ai scris „Practic, pe Casa Poporului sau făcut 5 proiecții 3D a câte 5 minute și 55 de secunde.” Nu de alta, dar m-a facut si pe mine unu’ pentru o greseala mica, facuta in graba.

  Răspunde
  • Stefan

   Se întâmplă să mai și greșim, încă nu s-a născut ăla care să nu greșească, chiar și la scris. Orice corectare e binevenită, merci. Telefoanele au multe funcții, dar nu ne obligă nimeni să facem abuz de ele, la fel e și cu blitzul.

  • ice4you

   Ala „unu” avea dreptate si nu incerca decat sa te corecteze la modul constructiv, greseala facuta de tine fiind una extrem de intalnita in mod uzual si ceva imi spune ca pana de curand o foloseai si tu. Nu vreau sa creez flame pe aici, lui Stefan ii cer scuze pentru asta, dar ar fi bine ca pe viitor criticile sa le iei ca unele constructive si nu ca atacuri la persoana. Stiu ca e greu pentru voi astia din generatia fetesibuci … da’ macar poti incerca … s’ar putea sa iti prinda bine.
   n’Joy!

   Semneaza,

   Unu.

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!