Food Panda îți livrează mâncare pe alese

Cred că fiecare dintre noi am fost nevoiți cel puțin o dată în viață să comandăm mâncare, fie pentru acasă, fie pentru la birou. Iar de fiecare dată când suntem puși într-o astfel de situație ne lovim de o mare dilemă – de unde să comandăm, care e comanda minimă, care e timpul de livrare, ca să nu mai punem la socoteală faptul că, cel puțin în București, uneori afli abia înainte de finaliza comanda că nu livrează în zona ta. Vorbesc din prisma unui pățit, care a mâncat o pizza foarte bună în sectorul 4, iar când am comandat și acasă, în sectorul 3, mare mi-a fost surpriza să aflu că nu fac livrări și în acest sector.

Pentru evitarea unor astfel de treburi, dar și pentru a scuti timpul de căutare, Food Panda vine în ajutorul nostru. Prin intermediul unui serviciu foarte bine pus la punct de către nemții de la Rocket Internet, de acum înainte să comanzi mâncare pentru acasă sau pentru la birou a devenit mai ușor ca niciodată. Serviciul pus la dispoziție de Food Panda a strâns într-un singur loc foarte multe restaurante și pizzerii care fac livrări de mâncare la domiciliu.

Prin intermediul aplicației pentru mobil sau direct de pe site-ul Food Panda, nu doar că ai o gamă multă mai variată de mâncare și restaurante, dar poți găsi toate informațiile necesare despre mâncare pe care urmează să o comanzi. Afli în cât timp îți este livrată, poți plăti on-line pentru ea sau poți citi părerile celor care deja au comandat. Acest lucru, cel puțin pentru mine este un aspect destul de important pentru că atunci când vrei să comanzi ceva diferit, ghidându-te după părerile altora e mult mai greu să ai parte de o surpriză neplăcută, decât în cazul în care te-i fi ghidat doar după meniu.

Food Panda îți livrează mâncare pe alese

Food Panda îți livrează mâncare pe alese

Trebuie să știți că serviciul Food Panda este disponibil în mai toate marile orașe din România, iar pentru a beneficia de facilitățile oferite nu trebuie decât să-l accesați printr-una din modalitățile enumerate mai sus, alegeți orașul vostru, introduceți adresa, iar apoi el vă oferă lista comercianților care livrează mâncare în zona în care vă aflați. După ce v-ați ales felul mâncare pe care vreți îl comandați, pașii următori sunt foarte simplii și cunoscuți de către fiecare dintre noi. E identic cu cazul în care ați plasa o comandă într-un magazin online. Oferiți informațiile de livrare, de plata, informațiile suplimentare (dacă este cazul), iar apoi așteptați livrarea mâncării.

6 Comentarii - “Food Panda îți livrează mâncare pe alese”

 1. ice4you

  Feedback: nu te pot lauda deloc pentru intiativa de a iti schimba afisarea posturilor pe blog … pe monitorul meu de 24″ imi da senzatia ca ai bagat in el o grenada dupa ce i’ai scos cuiul … adica mai pe scurt: arata ca dupa o explozie. 😀

  Răspunde
  • Stefan

   Nu te grăbi să dai cu pietre, e doar un beta, stai să o termin. Work in progress… 🙂 Oricum, sunt pregătit pentru critici. Am vrut ceva diferit față de ceea ce vedem de obicei la blog-urile românești. Sincer m-am săturat de același stil monoton, cu imagini mici, pricăjite și același template pentru listare, cât articol.

 2. ice4you

  Iote na … ti s’au urcat laudele la cap odata cu blogul prietenei tale si ti’ai dat seama ca totusi si asta e cartea ta de vizita! 😀 Hehheeeee … se pare ca nu ti’am frecat ridichea degeaba … pricepi tu mai greu da te prinzi pana la urma. 😀

  In rest … nu intelesesem ideea … ma gandeam ca a fost atacat cu grenade de teroristi! 😀

  Răspunde
  • Stefan

   Adevărul e că am primit un feedback al dracu de pozitiv cu tema aia, chiar dacă mai este loc de câteva îmbunătățiri. Dar timpul le rezolvă pe toate. 😀 O să vezi că îți va plăcea și ceea ce va ieși la mine, doar să o termin. 😀 Îmi doresc enorm să fie câtuși de puțin ieșit din tipar. Adică să-ți aduci aminte că ai vizitat un blog care se afla under attack. 😀

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!