Finala Europa League – Athletico Madrid vs Athletic Bilbao

Astăzi se dispută la Bucureşti meciul de fotbal dintre Athletico Madrid şi Athletic Bilbao, meci care reprezintă finala Europa League. Deoarece este un meci de fotbal care dispută între două echipe spaniole, încă de la începutul acestei săptămâni au venit în România, fanii spanioli a celor două echipe de fotbal.
Sincer nu sunt microbist, dar prin disputarea unui meci de acest nivel în România văd numai avantaje pentru ţara noastră şi drept dovadă stă concluzia trasă autorităţi şi comercianţi după numai câteva zile de la venirea fanilor spanioli în România: consum de 1 milion de euro.

Să nu mai pune la calcul cât vor câştiga din publicitate site-urile care transmit live finala Europa League şi PROTV-ul care transmite la televizor meciul.

Duelul dintre cele două echipe va începe în câteva ore, mai exact de la ora 21:45 şi este transmis de către PRO TV, dar poate fi urmărit şi online pe Voyo.ro spre exemplu.

Va invit să urmăriţi o hartă „interesantă” despre Bucureşti făcut de cătrei cei de la Kamikaze pentru a nu uita spaniolii cine suntem….:))

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!