Filme de week-end

Filme 6 Comentarii

A trecut ceva vreme de când nu am mai scris despre filme sau seriale, motiv pentru care vreau să vă prezint câteva filme cu care vă puteți delecta în acest sfârșit de săptămână. Iar dacă aveți și voi recomandări de filme bune pe care le-ați văzut atunci vă aștept să le scrieți în secțiunea de comentarii.

Primul film pe care vi-l recomand pentru acest week-end este Delivery Man. Nu este unul dintre cele mai strălucite filme, dar nu pot zice nici că este extrem de prost. Este despre un tip care s-a trezit peste noapte că e tatăl a 530 de copii.

Cel de-al doilea film pe care vi-l recomand cu toată încrederea este Red 2. O acțiune-comedie de pomină, cu Bruce Willis. Dacă ați văzut prima parte pot să vă spun că a doua este mult mai faină, mai rafinată și se desfășoară prin Europa.

Cel de-al treilea film este o comedie, aș zice mai mult o poveste de viață despre faptul că niciodată nu știm să ne oprim atunci când trebuie, lăcomia nu ne permite acest lucru… Numele filmului este The brass teapot.

Vizionare plăcută!

6 Comentarii - “Filme de week-end”

  1. Ionutzu

    RED 2 l-am vazut si eu si il recomand. Un film de actiune cu multe momente haioase, multa auto-ironie reusita. Restul nu stiu…

    Răspunde

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!