Fast & Furious 6 – o telenovelă proastă

Fast and Furious 6 a fost un film de acțiune pe care l-am așteptat cu sufletul la gură și tot nu am apucat să-l văd până aseară. Când s-a difuzat în cinema eram încă în Spania și acolo, după cum vă spuneam și altă dată, există un obicei foarte prost de a dubla orice film sau emisiune. Drept urmare, am zis că  nu e o idee bună să-i aud pe Vin Diesel și Dwayne Johnson vorbind spaniolă…

Ei bine, aseară mi-am pierdut mai bine de două ore uitându-mă la această telenovelă proastă. Nici o secundă nu mi-am putut imagina că acest film poate fi atât de prost. Mai citisem comentarii pe diverse bloguri, dar mă gândeam că pur și simplu sunt niște hateri… Din păcate chiar aveau dreptate, Fast and Furious 6 chiar este un epic fail de zile mari.

Faptul că filmul s-a transformat dintr-un film de acțiune într-o telenovelă ieftină, e ușor de înțeles. La fel ca și alte filme de serie lungă și aici, lipsa de imaginație și de inspirație a producătorilor, regizorilor, scenariștilor și a altora, a dus la realizarea acestui rebut. Poate că peste acest aspect aș fi trecut cu ușurința, în schimb nu am înțeles de ce naiba a fost atât de vehiculat faptul că în film va apărea și Jason Statham. Am așteptat până la finalul filmului să-l văd pe Statham în acțiune, dar din păcate am reușit să-l văd decât pentru câteva zeci de secunde și atunci vorbind la telefon cu robotul lui Dominic Torreto.  Chiar așa?! Penibil!

Nu știu vouă cum vi s-a părut Fast and Furios 6, dar pe mine m-a dezamăgit complet. Nu regret nici o secundă faptul că am pierdut șansa de a-l vedea în cinema. Sunt curios cum va fi Fast and Furious 7, acum că tot i-au făcut intrarea lui Jason Statham. Oare l-a ce ar trebui să ne așteptăm?! Continuarea telenovelei sau la un film de acțiune în adevăratul sens al cuvântului?!

9 Comentarii - “Fast & Furious 6 – o telenovelă proastă”

  • Stefan

   Si mie mi-a placut la nebunie restul seriei, dar asta e destul de tras de par. Iti doresc vizionare placuta si multa rabdare. 🙂 Eu la fel am patit si cu Parker, am asteptat cateva luni sa-l vad ca pe urma sa realizez ca e porcarie.

 1. Vice

  L-am vazut si eu si intr-adevar se vede ca au ajuns la 6 si nu prea mai au imaginatie.Sa speram ca 7 o sa fie cel putin la fel de bun ca 5.

  Răspunde
 2. Pato Basil

  mie mi-a placut azi l-am revazut chiar pe net… dupa ce-l vazusem la cinema. Are niste faze trase de par, dar e un film frumos si glumitele inteligente au condimentat firul actiunii 🙂

  Răspunde
 3. ice4you

  Ultimul FF in adevaratul sens al cuvantului a fost 4 din punct meu de vedere … de acolo inainte pentru mine unul au fost faild. Am scris si eu la vremea aia … iote ca incet descopar ca avem si pareri la fel … rar … dar tot e bine ca sunt! 😀

  Răspunde
  • Stefan

   La treaba asta suntem fix pe aceeași frecvență de undă. 😀 Nici nu trebuie sa avem aceleași păreri, care ar mai fi farmecul? : )Lasă că îndată mai apare o versiune și vedem dacă telenovela continuă sau odată cu moartea lui Paul Walker s-a schimbat ceva.

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!