Evoluția Internetului

IT 6 Comentarii

Tot timpul mi s-a părut foarte trist faptul că deși toată lumea folosește Internetul, multă lume habar nu are ce este, cum a apărut sau cum funcționează. Pentru unii Internetul înseamnă doar atât: facebook sau piraterie, nimic mai mult. Nimeni nu se mai obosește să se documenteze despre un lucru care ne-a schimbat viețile și vrând-nevrând ni le face mai ușoare pe zi ce trece.

În speranța că mai există și oameni care vor să vadă ce e internetul dincolo de rețelele de socializare și site-urile de torrente, pun aici un link că un articol interesant despre evoluția internetului. Articolul prezintă o scurtă istorie a Internetului, de la un proiect de cercetare al armatei americane, la așa cum îl știm noi în ziua de zi, cu bune și cu rele.

Internet map

Internet map

photo source: http://www.vox.com/a/internet-maps

6 Comentarii - “Evoluția Internetului”

  1. Alexandru

    Sunt foarte multe persoane care folosesc internetul doar pentru facebook, instagram si youtube. Cand au nevoie de o informatie nu stiu sa caute. Trist, dar adevarat.

    Răspunde
    • Stefan

      De acord cu tine, dar sunt și fete deștepte. 🙂 Am întâlnit și destui băieți care deși se dădeau mai sculă-n basculă, habar nu aveau. De curând am întâlnit pe unul care și-a luat un laptop de 40mil, cu UEFI și se întreba cum intră în BIOS. 😀

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!