Crazy Week-end – reduceri la sfârșit de săptămână (P)

Cei de la Emag ne-au obișnuit ca de fiecare dată când oferă reduceri, chiar să aibă reduceri nu glumă. Această treabă se aplică și în acest week-end când va avea loc evenimentul de reduceri Crazy Week-End, adică reduceri cuprinse între 25-75% la o gamă largă de produse.Mai știți că vă spuneam eu că mi-am luat aparat foto profesional Nikon D3100, la un preț de aproximativ de bun simț și eram foarte bucuros pentru că în România prețul era mult mai mare… Acum găsiți aceeași ofertă și la Emag, adică un preț de bun simț pentru un aparat de fotografiat profesional pentru începători.

Cea mai tare reducere din acest val de reduceri mi s-a părut a fi la iPad-uri, -500 de lei la un iPad. Pe lângă acestea în promoție mai sunt foarte multe tablete cu Android care beneficiază de reduceri substanțiale de preț. Daacă vă bate gândul să vă cumpărați o tabletă, atunci acum este momentul.

Vă doresc spor la cumpăraturi și profitați cât puteți de aceste reduceri pentru că până la Black Friday 2013 est puțin probabil să mai prindeți vreun val din asta de reduceri la o gamă variată de produse. Ar fi bine să vă grabiți pentru că promoția începe astăzi și se termină în trei zile, dar asta nu înseamnă că stocurile se pot termina tot azi, având în vedere reducerile de preț aplicate acestor produse.

Un Comentariu - “Crazy Week-end – reduceri la sfârșit de săptămână (P)”

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!