Duminica ideală

Viaţă 5 Comentarii

Încă de când eram mic copil am iubit ziua de Duminică. Pentru mine era acea zi din săptămână în care dormeam cât vroia mușchiul meu și făceam tot ce vroiam eu fără să mă bată cineva la cap. Până prin clasa a-III-a, cred, aveam totuși o problemă, mama mă trezea să mă ducă la biserică, după ce a înțeles că eu și mersul la biserică nu suntem cei mai buni prieteni, Duminica a devenit ziua mea de suflet.

Eu nu am avut parte de o copilărie care să însemne doar bătutul mingii pe maidan, de mic am învățat două lucruri: dacă vreau să realizez ceva atunci trebuie să pun mâna pe carte, dar în același timp trebuie să și muncesc cot la cot cu cei mari. Sper că astfel vă dați seama de ce iubeam eu așa de mult ultima zi a săptămânii. 🙂

distractiePentru că astăzi e  Duminică și am o zi ”plină” în față o să încerc să fiu cât se poate de scurt. Ziceam că pentru mine Duminica ideală începe cu un somn luuung. Da, îmi place să dorm până la amiază, până când Soarele este undeva sus de tot pe cer. După care dacă e vreme bună, fie iarnă, fie vară, prefer să umblu toată ziua prin oraș, prin parc, prin mall șamd. Dacă nu, atunci maraton de filme.

Acuma să nu credeți că fiecare Duminică e la fel pentru mine, am avut și duminici în care am lucrat de mi-au sărit capacele. Când mă trezeam din lucru constatam cu stupoare că e deja luni dimineață și când zic asta e fără nici o exagerare. Dar mă bucur că am trecut acea perioadă și cu siguranță nu vreau să mai trec printr-o astfel de perioadă. Amintiri din viața de freelancer programator – fără viață, fără somn. 🙂

Mă opresc aici pentru că trebuie să plec, dar nu uitați Duminică = relaxare și asta ar trebui să fie pentru toată lumea. O zi faină tuturor!

P.S: Pentru voi ce înseamnă o Duminică ideală?

5 Comentarii - “Duminica ideală”

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!