Duminică, 14 Septembrie 2014 – Red Bull Soapbox

Diverse 4 Comentarii

Astăzi a fost Duminică și o zi cu o vreme destul de frumoasă, așa că am luat-o la plimbare prin oraș, prin București. Mai întâi ne-am oprit la Red Bull Soapbox, mi-am dorit foarte tare să ajung acolo pentru a vedea un pic din inventivitatea românilor și pot să vă spun că nu am fost dezamăgit. A fost exact așa cum m-am așteptat, lume multă și concurenți pe cinste. Fiecare echipă și-a etalat prototipul, dar nu înainte de a-și spune povestea într-un scurt moment artistic. Unii participanți au ajuns la linia de finish așa cum și-au propus, alții au ajuns cu puțin ajutor din partea organizator, însă per ansamblu a fost foarte tare. Mai jos aveți câteva imagini de la eveniment, nu am stat până la final, dar cred că e suficient pentru a vă face o idee despre eveniment.

santas-cabriolet-soapbox-bucuresti mobil-redbull-soapbox redbull-soapbox militia-mobil-redbull-soapbox-bucuresti fashion-mobil-redbull-soapbox maramures-mobil-redbull-soapbox-bucuresti dracula-mobil-soapbox-bucuresti

4 Comentarii - “Duminică, 14 Septembrie 2014 – Red Bull Soapbox”

 1. ice4you

  Stiam de event, mi’ar fi placut sa il vad, dar din pacate a trebuit sa plec din zona. Ma bucur ca ai ajuns tu macar si ca am vazut niste poze. Nu ma asteptam la atata inventivitate si atata succes pe la noi.

  Răspunde
  • Stefan

   Poate la anul esti prin zona si nu-l mai ratezi. Si mie mi-a placut ce am vazut, in schimb nu mi-a placut aglomeratia de acolo. La un moment era atat de multa lumea incat nu puteai nici sa te intorci.

 2. ice4you

  Din pacate cam la toate evenimentele este asa … si partea proasta este ca organizarea e de vina in mare parte, alegand locuri destul de restranse pentru evenimente destul de mari.

  Răspunde

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!