Dorel lucrează la RDS

IT / Web 5 Comentarii

Îmi place să fiu un om corect și să apreciez omul când este om, dar și să-l critic când este porc. Cam așa se întâmplă și cu RDS-ul, în urmă cu ceva timp chiar scriam de bine despre ei, însă azi mă văd nevoit să fac contrariul. Nu o fac pentru a mă afla în treabă, ci pentru că sunt foarte supărat că m-au lăsat fără acces la internet, prin cablu, mai bine de 12 ore.

Aseară, în jurul orei 20 constat că dintr-un motiv necunoscut conexiunea mea de internet era moartă. Se mai întâmplă, motive pot fi multe așa că am fost înțelegător, o oră, două și chiar încă o jumătate. Pentru că primeam în continuu: Error 651: The modem (or other connecting device) has reported an error, îmi fac un hotspot de pe telefon, intru în contul de Digicare, trimit o sesizare și aștept, dar vezi să nu. Pe la ora 1, supărat foc și Digi Net Mobile, care merge mai prost decât 3G-ul de la Orange, prin telefon, m-am resemnat și m-am dus la somn cu speranța că dimineață problema va fi remediată.

Evident, nici dimineața nu s-a rezolvat nimic, dar pe la ora 9 mă sună o tipă de la ei și începe cu abureala clasică: intrați în control panel, dați click pe bla bla bla. Am lămurit-o și pe asta că nu e de la mine și am rugat-o să trimită pe cineva pe teren, cu precizarea că mă găsește acasă cel târziu la ora 12. Trece timpul și pe la 10:45 îmi bate la ușă un băiat de la tehnic. Se apucă omul de testat cablul, ba îl și remufează, dar nimic. Se duce la switch-ul de pe scară și surpriză. În seara precedentă, unul dintre vecinii mei i-a chemat din nu știu ce motiv, iar un Dorel, un prost, că altfel nu pot să-l numesc, din neatenție sau din pură prostie, i-a reparat vecinului problema, iar mie mi-a scos cablul din switch și așa l-a lăsat! 

Poate că nu m-aș fi supărat prea tare pe ei, dar isprava lui Dorel m-a costat, plus că m-a făcut să nu-mi pot ține cuvântul dat față de unul dintre colaboratorii mei. A trebui să fac o amânare de 12 ore, că deh, unii mai muncesc și noaptea. Unele probleme se pot rezolva doar noaptea, nu poți face mentenanță în timpul zilei, când traficul e în floare.

5 Comentarii - “Dorel lucrează la RDS”

  • Yamasha

   Eu am bagat la inaintare campania. In seara asta a picat la munca netul si eu ar fi trebuit sa ma deplasez acolo sa fac niste mizerii manual.
   I-am sunat pe baieti si le-am zis sa rezolve problema chiar daca era 20:00. In 20 de minute au rezolvat… doar na… trebuie sa transmitem la babe si mosi propaganda 😀

  • Stefan

   Daca e vorba de un client din gama persoana juridica poate ca isi dau mai mult interes. Eu am mai patit-o si-n Iasi, au venit la sesizari dupa ce am apelat la „pile”. Cand credeam si eu ca si-au schimbat naravul. 😀

 1. Yamasha

  era chiar mai mult de atat, eram acasa si n-aveam net la munca asa ca am invocat: „prietene e campanie, trebuie sa ne vedem online!”.
  Motivul, de fapt, era ca daca nu rezolva cu netul trebuia sa fac eu un drum la serviciu sambata seara 😀

  Răspunde

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!