Ce ar trebui să văd neapărat în Timișoara?

Începând de mâine voi fi pentru o perioadă în Banat. Drept urmare vă adresez următoarea întrebare: Ce anume merită văzut în Timișoara? Muzee, grădină botanică, zoologică, mall-uri etc. Am ceva timp e pierdut prin Timișoara, așadar  dacă sunteți de prin zonă și puteți să-mi recomandați niște locuri din Timișoara care merită văzute, vă rămân recunoscător.

N-am nici cea mai vagă idee despre acest oraș bănățean, dar din auzite am înțeles că e unul destul de fain și că nu prea ai șansa să te plicitisești. În acest caz, dragi cititori din Timișoara sau din alte zone, dar care știți Timișoara, aștept recomandările voastre.  Drept recunoștință o să revin atât pe blog cât și pe pagina de facebook, cu o serie de fotografii ale locurilor văzute.

În altă ordine de idei, în Recaș, aveți idee cum e accesul la crame? Pot fi vizitate doar de către grupuri organizare sau se poate și altfel? Nu sunt băutor, nici de vin, nici de alte tări, dar tare mi-ar place să vizitez și acest loc.

Sper să prind o vreme bună și să văd cât mai multe locuri faine din Timișoara. De mult mi-am dorit să ajung în acest oraș, dar din diverse motive tot nu am mai ajuns… Singurul lucru care nu mă încântă este drumul de aproximativ 15 ore care trebuie să-l fac până acolo, dar sper să merite acest efort.

Ne auzim din Banat și aștept sugestiile voastre cu obiective turistice din Timișoara.

2 Comentarii - “Ce ar trebui să văd neapărat în Timișoara?”

    • Stefan

      Măi să ști că e un oraș foarte fain, am apucat azi să văd doar o mică parte din el, dar mi-a plăcut și m-a convins ca zilele următoare să văd mai mult. 🙂 Nu cred că vei regreta dacă vei ajunge pe aici.

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!