De băgat la cap, dar aude cine trebuie?

Viaţă 3 Comentarii

De băgat la cap, dar aude cine trebuie? Vedeți voi, asta e problema, degeaba tragi semnale de alarmă precum cel din materialul video următor, că văd și aud tot cei care nu-s proști. Treaba asta ar trebui să o audă cei care au mers și au votat pentru pomeni electorale, tâmpiții ăia! Ei ar trebui să bage  odată la cap că degeaba au burta plina odată la 4-5 ani, dacă în restul vieții ei fac foame și baronii fac averi pe spatele prostiei lor.

3 Comentarii - “De băgat la cap, dar aude cine trebuie?”

 1. Lospa

  Are dreptate Ciprian. Am vazut filmuletul mai inainte. Asta e, multi prosti in tara asta. Se vand pentru un kil de ulei si o punga de zahar. La ce sa te astepti de la ei? La nimic!

  Răspunde
 2. ice4you

  Cand om scapa de toate metehnele ce ne’or tinut in loc timp de 25 de ani, abia atunci o sa putem spune ca suntem pe drumul al bun. Unguru’Bulan o sintetizat bine situatia si poate daca exista un lucru bun in toata aceasta campanie mizerabila care mi’a intors matele pe dos este faptul ca parca acum mai mult ca oricand am vazut ceva atitudine civica. Nu conteaza in ce forma a fost si este manifestata, important este ca exista si asta este lucru care ma face sa cred ca in 2019 datorita presiuniloe civice ce sper din suflet sa continue tot la fel, lucrurile sa inceapa sa se miste ca altfel ii jar. Eu am decis cui dau votul meu in baza unor puncte bine structurate la mine pe blog, insa iti las aici scris ca EU VOI FI PRIMUL care iasa in strada, daca in scurt timp dupa preluarea puterii de cel cui ii dau votul, nu incep sa vad puscariile din ce in ce mai pline, curatenie reala la toate nivelele si premizele unei economi reale in care deficitul bugetar sa fie tinut sub control strict pentru a nu ne duce iarasi in cadere libera. Va fi un an extrem de greu pentru viitorul presedinte si prim-ministru, daca isi doresc osul cel mare sa si’l ia dar voi sta si indemn pe toti sa stea geana pe ei … ca altfel … sa iesim dracului toti in strada si sa intoarcem tara asta cu susul in jos ca de batjocura suntem satui.

  No cam asta’i … doamne ajuta!

  Răspunde

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!