Curs de programare web gratuit

Dupa cum va spuneam si intr-un articol trecut, vara aceasta va avea la Calimanesti editia cu numarul 5 a scolii de vara Ideas & Projects Workshop. In cadrul acestei scoli de vara veti avea sansa sa urmati un curs pe o anumita tema: Programare Web, Programare Android, Programarea Microcontrollerelor, Realizarea de Jocuri pentru iOS, Curs de grafica etc…
Cursul pe care as dori sa il promovez in cadrul acestui articol este cel de Programare Web. Participantii de la editia cu numarul 5 a scolii de vara vor avea ocazia sa studieze si sa isi aprofundeze cunostintele din lumea Web-ului intr-un curs interactiv de programare web. In cadrul acestui curs se va porni de la nivelul de basic si speram ca pana la final sa ajungem intr-un nivel de mediu->avansat, totul depinde de ce bagaj de cunostinte vor avea viitorii studenti de la acest curs.

Daca vor fi studenti care vor sti ca HTML-ul NU este un limbaj de programare atunci vom putea studia lucruri mai avansate(optimizari ale site-urilor: la nivel de cod al limbajului de programare, al bazei de date dar si optimizari legate de designul paginii web realizate) plus anumite aspecte foarte importante legate de securitatea si integritatea datelor din lumea aplicatiilor web.

Pe pagina web a cursului de programare web imi puteti lasa sugestiile pe care le aveti pentru acest curs, promit ca vom tine cont de ele si le vom pune in aplicare in cadrul cursului.

2 Comentarii - “Curs de programare web gratuit”

  1. Darius Georgescu

    Doresc sa particip la un curs de programare web gratuit. In 2013 se organizeaza un astfel de curs? Pot afla mai multe detalii despre perioada si locul de desfasurare? Multumesc.

    Răspunde

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!