Cum poţi câştiga bani cu site-ul tău

Web 6 Comentarii

În ultmi ani a apărut un nou trend de a face bani şi anume prin intermediul site-urilor personale. Există foarte multe persoane care deţin site-uri şi au număr de vizitatori impresionabil în fiecare zi, dar totuşi nu reuşesc să facă bani cu site-ul lor. Posibilă cauză ar fi faptul că acei webmasteri încă nu au auzit de reţelele de publicitate targetată.
Majoritatea proprietarilor de site-uri aşteaptă să primească oferte de publicitate de la diverse firme, adică contracost acele firme să vină şi să îşi posteze link si/sau bannere spre site-ul lor sau diverse parteneriate în diverse campanii etc. Ei bine acest lucru în România se întâmplă destul de rar, pot zice chiar deloc dacă nu ai PCR, adică pile, cunoştinţe şi relaţii la anumite firme. Dacă nu deţii niciuna dintre aceste 3 „abilităţi” dacă le pot numi aşa atunci nu îţi rămâne decât să mergi frumos şi să te înscri într-o reţea de publicitate targetată cum ar fi spre exemplu Google Adsene, voi spune câteva lucruri despre această reţea pentru că deocamdată este cea mai de încredere reţea de publicitate.
Odată ce ai un cont creat pe Google Adsense, poţi să îţi configurezi tipul de reclamă pe care ai dori să o postezi la tine pe site. Prin configurare a se întelege: alegererea culorilor şi fonturilor în cazul reclamelor de tip text, dimensiunea bannerelor, tipul de reclamă text sau imagine, dar pot fi şi combinate, iar nu în cele din urmă poţi alege pentru ce canale, cuvinte cheie să targetezi reclamele ce îţi vor apărea la tine pe site.

Odată plasată reclama la tine pe site, vei câştiga bani în momentul în care un vizitator dă click pe reclama respectivă. Trebuie să aveţi mare grijă asupra faptului că Google-ul nu poate fi prostit, adică nu încercaţi nici o modaliate de a genera click-uri automat pentru că în cele din urmă o să vă alegeţi cu 0 bani câştigaţi şi cu contul banat.

Astefel reţele de publicitate există foarte multe la ora actuală mai puteţi încerca şi: neogen.ro/publicitate, 2parale.ro etc.

6 Comentarii - “Cum poţi câştiga bani cu site-ul tău”

  1. Roland

    Si atentie mare, Google baneaza cand are chef. Eu am avut cont pe AdSense si nu mi-am facut clickuri pe reclame, dar dupa o luna am primit ban „for fraudulent clicks”.

    Răspunde

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!