Cum să mănânci gratis în Carreffour

Viaţă 1 Comentariu

Astăzi eram cu iubita la cumprături prin Carrefour Era din Iași și când să plecăm acasă am văzut cea mai josnică fază din viața mea de până acuma pot spune.
Un individ, destul de bine îmbrăcat împreună cu un amic de al său și asta nu arăta a fomist, purta Nike-uri în picioare ce mama naibii, amândoi savurau mostrele de mezeluri oferite de un magazin cu profil ”tradițional românesc”. Povestea nu se termină aici, unul dintre ei ținea în mână o franzelă din care rupeau amândoi iar apoi culegeau cu câte-o scobitoare bucățelele de mezeluri oferite de acel magazin.

Stau și mă întreb ce naiba i-o fi determinat pe aia doi să se înjosească în halul acesta, pentru că totuși repet nu arăta a oameni cara oftează după o bucătură de mâncare.

În altă ordine de idei, citeam astăzi pe blogul lui Manafu, despre cum că românii sunt oameni buni, sunt și nu de acord cu el dar totuți i-aș aplica o mică mare corectură: O parte dintre români sunt oameni buni și doar o mică parte nu sunt oameni proști. Când zic proști nu mă refer la faptul că sunt bătuți de soartă și needucați ci mă refer la faptul că nu vor să gândească atunci când este nevoie, și din cauză că le este lene să își pună mintea la contribuție ajung pe urmă să își plângă de milă.

Un Comentariu - “Cum să mănânci gratis în Carreffour”

  1. Adi

    Poate ca oamenii doar gustau ca sa stie daca merita sa-si investeasca averea in mezel, sau faceau un videoclip publicitar ca sa zica lumea: bah… ce mezel bun daca mananca si barosanii astia! 😉

    Răspunde

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!