Cum îți ștergi cardul salvat în Uber?

Săptămână trecută aveam nevoie de un taxi la 5 dimineața și, fiindcă în ultima perioadă am auzit destul de multe lucruri bune despre Uber, am decis să-l încerc și eu. Cu o seară înainte mi-am instalat aplicația Uber, mi-am băgat datele cardului – pentru a deveni client, am verificat dacă sunt mașini pe Magheru și apoi m-am dus liniștit la somn. Mă așteptam ca a doua zi să testez și eu, Uber,  această alternativă a serviciului de taxi.

taxi

Din păcate, dimineața, când să fac comanda, pe radarul Uber, nu era nicio mașină disponibilă. Resemnat și ușor grăbit am ieșit în stradă și am luat primul Logan galben care a trecut pe lângă mine. Iar cu asta am uitat de Uber. Aseară, butonând telefonul mi-a sărit în ochi icon-ul de la Uber și mi-am adus aminte că mi-am salvat datele cardului în aplicație. Am vrut să le scot, dar fără succes. Aparent, nu ai posibilitatea de a îți șterge cardul înregistrat în aplicația Uber. Am făcut niște research și se pare că singura metodă de a îți șterge cardul din Uber este să apelezi la echipa lor de suport.

Pur și simplu nu am putut accepta asta, așa că am găsit o soluție mult mai simplă. Fiindcă Uber îți permite două modalități de plată, card bancar sau Paypal, am profitat de acest lucru. Mi-am atașat în cont și un cont de Paypal, unul pe care nu-l mai folosesc de ceva vreme, dar care avea vreo 6 Euro (nu poate fi gol, te verifică, se autorizează o plată de 1$). Și uite așa mi-au permis să șterg cealaltă modalitate de plată, adică cardul de credit.

Poate mai există și altă modalitate de a îți șterge cardul din aplicația Uber, eu nu am găsit-o. Varianta care mi-a venit mie în minte mi s-a părut foarte simplă și am zis că neapărat trebuie să o împărtășesc și cu alte persoane care nu reușesc să-și scoată cardul bancar din aplicația Uber. Nu sunt paranoic, nu îmi e frică să abuzez de cardul bancar, dar pur și simplu voiam să-l las salvat acolo. Sunt 100% sigur că nu voi mai încerca prea curând să folosesc Uber. 🙂

Later edit: Între timp mi-am schimbat părerea și cred că am trecut de 30 de curse făcute prin Uber.

6 Comentarii - “Cum îți ștergi cardul salvat în Uber?”

  • Stefan

   Nu am o problema. De atunci mi-am activat serviciul de notificare a tranzactiilor si astfel stiu unde s-a dus fiecare ban. 😀

 1. ice4you

  Eu nu prea inteleg lumea asta de cacat in care daca esti mai grijuliu cu banii sau informatiile tale personale toti xyz#$$#@@$%^% te caracterizeaza ca „paranoic”.

  Dapai no, is eu batran, ignorati’ma ca pana mai ieri singura mea grija era ca ramasesem fara tuica batrana de calitate. Norocul meu o fost ca am dat peste o babuta care ma ajutat sa trec peste greu cu ceva pe la 55 de volti calitatea intai.

  Răspunde

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!