Cum a fost la Orange4U

Aseară am fost la Orange4U, un eveniment organizat de către Orange în Piața Universității din București. Aflasem întâmplător și fiindcă miroseam ocazia de a testa niște gadget-uri de ultimă generație nu am putut rezista tentației și am mers.

Aglomerație destul de mare încă de la intrare, am stat vreo 10 minute la coada de la intrare, dar nu a fost o problemă, eram înarmați chiar cu mai multă răbdare. Odată intrați am luat-o pe repede înainte, am trecut pe stressometru (o aplicație funny, care îți spune cât ești de stresat), l-am dat peste cap, iar apoi ne-am îndreptat atenția că ceva mult mai interesant – Samsung Gear VR, pentru Samsung S6. Am zis că merită puțină așteptare pentru a testa această găselniță a celor de la Samsung, însă durat cam mult pentru că, aparent, Samsung S6 se încălzește destul de repede și odată încălzit nu mai poți face nimic cu el. Poate mai bine ne îndreptam atenția spre HTCVive – un sistem de realitate virtuală oferit de cei de la HTC.

În cele din urmă ne-a venit și nouă rândul și am trăit experiența Samsung Gear VR cu o scenă din Jurasic Park. Aveai de ales între Jurassic Park sau Avengers. Pentru mine, cel puțin, nu a fost nimic spectaculos și zic asta după ce mai prin vară am avut ocazia să testez Oculus Rift într-un simulator de roller coaster și, ulterior, într-un simulator de Formula 1.

În continuare ne-am jucat puțin cu , care aproape că ne-a convins că ne trebuie o tabletă în casă. Iar la ieșire ne-am făcut un GIF selfie și apoi am asistat la spectacolul oferit de către japonezii de la ENRA. Au făcut un spectacol foarte tare. Și cam asta a fost tot. Dacă sunteți prin București vă recomand să treceți pe acolo, nu aveți nimic de pierdut, vedeți doar că 20 septembrie e ultima zi.

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!