Crează GIF-uri direct din filmulețele de pe Youtube

Diverse 2 Comentarii

Youtube pregătește o nouă facilitate și anume crearea de GIF-uri direct din video. O facilitatea simplă dar eficientă pentru cei care au nevoie de astfel de conținut. Nu mai trebuie să te complici cu tot soiul de programele on-line sau offline, în curând va exista pe youtube un buton pentru GIF-uri.

Procesul de creare a unui GIF de pe youtube va fi super simplu. După ce ați selectat modulul pentru GIF-uri o să vă apară o mică interfață, asemănătoare cu un video editor rudimentar. De acolo nu trebuie decât să selectați cadrele pe care le doriți și să introduceți textul dorit asupra lor iar apoi să apăsați butonul Creați fișierul GIF. Simplu și eficient. Have fun!

Youtube - crează GIF-uri direct din video

Youtube – crează GIF-uri direct din video

2 Comentarii - “Crează GIF-uri direct din filmulețele de pe Youtube”

 1. ice4you

  Cine dracu in afara de old n00bie mai este interesat de .gif ca frame’by’frame cand tehnologia actuala ne ofera la liber „frame by frame” with free cut when you want? 😀 Fain .. dar lumea e alta … nu aia cand „pause” vindea la greu BoomBox’uri! 😀

  P.S. ca nu ai pus nici pana azi un edit post in urma unui feeadback 😛

  Sa mai spui tu de mine ca eu sunt ala vechiu’ in ce privesc noile tehnologii. 😀

  Răspunde
  • Stefan

   GIF-urile încă sunt folosite la greu de diverse site-uri de entertainment. Nu pentru calitate sau poză în sine, ci pentru mesajul pe care îl oferă. Vorbesc de site-uri de genul 9GAG, care au trafic, nu glumă. Au știut cei de la youtube ce fac.

   P.S. Urmează, e pe to do list, dar din motive de lene excesivă, am fost nevoit să am. 😀 Nu am spus că ești ăla vechiu, ziceam doar că trebuie să le primești mai cu brațele deschise. 😀

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!