Cloud Hosting de Black Friday

IT / Web 1 Comentariu

Tot timpul le-am zis celor cu care am colaborat pentru diverse proiecte pe web să nu se zgârcească la bani atunci când vine vorba de hosting. Degeaba se dau developerii cu curul de pământ și fac un site optimizat până în pânzele albe dacă site-ul este găzduit pe un un server care pică la primii 100 de vizitatori concomitenți.

Cloud HostingPuțini sunt cei care au afaceri online și au înțeles că pentru a avea o afacere de succes trebuie să ai un hosting pe măsură. Acum de Black Friday cu acest boom de vizitatori în toate magazinele online, deși este abia  joi după amiaza au început să pice site-urile marilor magazine pe capete. Nu înțeleg de ce naiba nu au trecut la cloud hosting? investeau un ban dar câștigul era de 100 ori mai mare.

Până și cei de la edu.ro au înțeles că pentru ei singura soluție în perioada Bacalaureatului este găzduirea în cloud. Oare managerii marilor magazine online din România de ce nu au înțeles acest lucru? Totuși prețurile nu sunt chiar așa mari pentru cloud hosting plus că majoritatea firmelor de găzduire îți lasă șansa să-ți configurez pachetul de găzduire după nevoile pe care le ai tu.

Și până la urmă cumpărăm și noi ceva de Black Friday sau am ajuns să stăm la coadă și online? 🙂

Un Comentariu - “Cloud Hosting de Black Friday”

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!