Ce serviciu de email folosește Edward Snowden?

Tech 4 Comentarii

Toată lumea știe că Edward Snowden și-a făcut cont pe Twitter. S-a scris în ziare, s-a dat la televizor și încă se vorbește pe rețelele de socializare. Da, e ceva, nu în fiecare afli că un spion și-a făcut cont pe o rețea de socializare. Și trebuie remarcat neapărat faptul că e una acționariat american, nu rusesc, cum ar fi fost de așteptat.

Și ce credeți voi că s-a întâmplat în continuare? Din nou, nu e nicio noutate, s-au apăsat multe taste și pe această temă. La câteva zile ce și-a creat contul de Twitter, Edward Snowden a primit notificări în cantitate totală de 47GB. A uitat să le dezactiveze, iar la 1.3 milioane de followers, cât a strâns el în câteva zile, era de așteptat.

Întrebarea care se pune în această situație este următoarea: ce serviciu de email folosește Edward Snowden? Trebuie să recunoaștem, nu multe servicii de email ar face față la o asemenea provocare. Iar Lavabit a fost închis, dacă cumva l-ați luat în calcul.

technology-coffee

4 Comentarii - “Ce serviciu de email folosește Edward Snowden?”

  1. SoboLAN

    Poate are un VPS de capacitate mare si are acolo cont de email pe care-l foloseste ca sa se inregistreze pe diverse site-uri. Costa mult un VPS dinala beton (poate 1,000 de euro pe an), dar sigur isi permite 🙂

    Răspunde

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!