Cazare la mare în 2011 – Preţuri accesibile şi confort sporit

Deoarece am scăpat de una dintre cele mai importante hopuri din viaţă şi anume examenul de licenţă, am zis că în sfârşit e timpul pentru relaxare. Am ales ca şi în acest an să încep relaxarea de pe timpul verii cu un sejur la mare. Astăzi în sfârşit mi-am alocat nişte timp pentru a vedea câteva oferte de pe litoralul românesc, dar sincer am rămas puţin cam dezamăgit din cauză că românul tot hoţ rămâne, ţi-ar lua banii şi pentru faptul că l-ai contactat să îţi faci rezervare. Dacă vei alege un portal cu anunţuri de cazare pe timpul verii în judeţul Constanţa vei constata că oferta este una foarte bogată, iar preţurile cresc proporţional cu oferta, în loc să fie invers. Pentru o saptămână de cazare la o vilă de 2-3 stele vei plăti undeva între 70-130 de lei/zi, acest preţ depinde de staţiune, intervalul de timp în care te vei caza dar şi de facilităţile pe care ţi le oferă vila respectivă. La hoteluri preţurile sunt mult peste maximele de la vile/pensiuni iar confortul este muuult mai scăzut decât  la acestea.

Trecând peste asptectele acestea legate de preţ, imi doresc să mă cazez la o vilă cu un confort totuşi cât de cât în regulă, adică să am o baie în cameră şi să nu fie cu WC turcesc, care pedeasupra mai are încorporat şi duş, în nici un caz nu voi alege un astfel de loc şi nici nu îmi puteam imagina până astăzi că există aşa ceva. Dacă vei căuta ceva similar cu ce caut eu, vei fi puţin dezamăgit, românul şi la cazare ştie să improvizeze din păcate.

Un alt aspect care mă intersează este ca locaţia cazării să fie cât de cât aproape de plajă indiferent staţiune/oraş, pentru că anul trecut am luat o ţeapă din acest punct de vedere, mi s-a spus că e la 10 minute cu autobuzul şi faceam şi câte o ora.

Sper totuşi ca mâine să găsesc ceva mai mult decât decent şi la un preţ acceptabil unde să îmi petrec vacanţa alături de iubita mea.

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!