Cât de ușor se îndoaie iPhone 6?

Telefoane 6 Comentarii

Nici nu s-a lansat bine iPhone 6 și a și început isteria pe internet – se îndoaie de mama focului. A fost suficient să dea unul tonul și dovezile nu au încetat să apară și de la alți utilizatori de iPhone 6. Având în vedere că nu am iPhone 6 și nici nu plănuiesc să-mi cumpăr unul, am cam ocolit subiectul însă seara aceasta din una-n alta am ajuns pe Gizmodo la un articol dedicat acestui subiect.

Cât de tare se indoaie: iPhone 6, Motorola Moto X, HTC One M8 și Nokia Lumia 1020

Mai întâi am văzut văzut materialul următor, cel în care sunt supuse presiunii, la propriu vorbind, un iPhone 6 (normal), un Motorola Moto X, un HTC One M8 și un Nokia Lumia 1020 (sper că nu greșesc cu ultimul).

Cât de tare se poate îndoi un iPhone 6 Plus

După ce am văzut că iPhone 6, cel de 4.7 inch nu s-a îndoit așa cum am văzut în pozele de pe net, m-am uitat și la video-ul în care băiatul din materialul de mai sus îndoaie și-un iPhone 6 Plus. Mă gândeam că totul este cacealma, însă se pare că lumea nu se plânge degeaba.

Apple susține că dacă telefonul este folosit în condiții normale atunci nu se poate îndoi, însă stau și mă întreb ce înseamnă condiții normale? Oare cui nu  i s-a întâmplat să se trezească, cel puțin odată-n viață, cu telefonul pe sub el? Iar la o greutate de 70-80 de kilograme, condițiile normale dispar cât ai zice pește, ca să nu vorbim de mai mult. Oricum, dacă e să fim corecți până la capăt, nu e vina producătorului că ți-ai pus telefonul în buzunarul de la spate sau că te-ai trezit cu el sub cot. 🙂

Later edit:

Pentru a dovedi că iPhone 6 Plus nu are nimic, Apple a publicat un material video de la testele de laborator:

6 Comentarii - “Cât de ușor se îndoaie iPhone 6?”

 1. ice4you

  Cred ca o sa se creeze un soi de Iphone bending challange pana la urma! 😀 Calitatea materialelor in mod cert este una destul de slaba pentru cat costa un asemenea terminal … da no … vorba ta … nu te pune nimeni sa te asezi pe el. 😀

  Asta o stiai:

  The new Apple iPhone 6 Plus feature „Introducing Bend”

  Răspunde
  • Stefan

   Nu o știam de acest feature, dar pare destul de interesant. 😀 Îți dai seama că nimeni nu se aștepta la așa ceva, dar se mai întâmplă. După cum se vede în primul filmuleț nici HTC One M8 nu stă mai bine cu ”presiunea”.

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!