Câștigătorul de la Românii au Talent – Bruno Icobeț

În această seară a avut loc finala concursului Românii au Talent, un concurs care deși m-a dezamăgit pe la începutul acestui sezon, până la urmă oamenii cu talent și-au făcut apariția, am urmărit în continuare emisiunea, iar astăzi am urmărit momentul când l-au ales pe cel mai talentat român. Nu pot să zic că au fost multe numere care să mă impresioneze, dar totuși au fost vreo trei: Diana Căldăraru – fata aia cu voce de aur, Trupa Florea și Eduard Andrei Sandu – Ventrilocul.

Pe primele locuri clasându-se și următorii concurenți:

  • Eduard Andrei Sandu – ventrilocul din Botoșani, locul III.
  • Vlad Grigorescu – magicianul, locul II.
  • Bruno Icobeț – nenea cu cățeii, locul I.

Ei bine, în final, câștigătorul concursului Românii au Talent, sezonul trei este Bruno Icobeț – omul cu cei trei câini bine antrenați. Sincer, l-aș fi preferat pe Eduar Andrei Sandu dar nah, majoritatea decide, drept urmare câștigătorului acestui concurs de la PROTV este Bruno Icobeț și cățeii săi.

Cine a câștigat Românii au Talent, teroretic vorbind este cel mai talentat român dar asta nu înseamnă că sunt oameni cu un talent și mai mare de atât. Vă spuneam eu într-un articol că există oameni mult mai talentați decât concurenții de la această emisiune, dar din păcate pe aceia nu avem ocazia să-i vedem la un astfel de show-uri de televiziuni. Până una alta avem trei, cei mai taletanți români: Adrian Țuțu, Cristian Gog și Bruno Icobeț, câștigătorul sezonului trei.

Deci cam aici ne rezumăm: versuri care te ating la suflet, trucuri ieftine și câini bine antrenați – ăsta e talentul românesc după trei sezoane. Bine că nu am pățit și noi precum au pățit nemții, să câștige un român la nemții au talent. 🙂

4 Comentarii - “Câștigătorul de la Românii au Talent – Bruno Icobeț”

  1. cotos

    Nu se astepta nimeni ca trei catei sa castige 120000 de euro. Mi se pare oricum cea mai proasta decizie de pana acum al telespectatorului roman.

    Răspunde

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!