Câștigătoarea Eurovision 2013 – Emmelie De Forest

Seara aceasta s-a desemnat câștigătorului Eurovisionului, a ediției din 2013. Am văzut o mare parte dintre reprezentații, pe restul le-am văzut pe fugă, la recapitulare, dar pot să spun că nu au fost prea mulți participanți care să mă impresioneze. Pe fiecare am încercat să-l compar cu Loreen, câștigătoarea Eurovisionului de anul trecut și evident că de fiecare dată, cu mici excepții, mi se părea că Euforia a fost mult peste orice melodie din această seară.

Astea fiind zise, câștigătorea Eurovisionului din 2013 este din Danemark – Emmelie De Forest cu melodia Only Teardrops. Mamă ce feeling am avut, era favorita mea din finală și speram să câștige, lucru pe care l-a și făcut. Felicitări!!! Mai jos puteți urmări videoclipul melodiei care a câștigat în acest an Eurovisionul.

P.S. Traducătoarea aia de la TVR cred că ar trebui concediată, a făcut cele mai penale traduceri ever! Dacă nu greșesc, duduia aia e plătită din bani publici!!

8 Comentarii - “Câștigătoarea Eurovision 2013 – Emmelie De Forest”

  1. cotos

    Toata lumea pe ea o vedea favorita si asa s-a si intamplat. Cea mai buna melodie dintre toate, dar cu mult sub cea de anul trecut.

    Răspunde
    • Stefan

      Și mie mi-a plăcut până azi când am aflat ce melodie a plagiat, deși se zice că nu… 🙂

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!