Cărturești Carusel – librăria din Centrul Vechi al Bucureștiului

Probabil că majoritatea celor care nu stau în București asociază Centrul Vechi al orașului doar cu terase și bar-uri. În mare parte nu greșesc, însă ei trebuie să știe că printre ele, undeva pe la mijlocul Lipscanilor se află și o librărie – un loc superb care iese din tiparele unei librării clasice – Cărturești Carusel.

Auzisem de deschiderea grandioasă care urma să aibă loc acolo, cândva prin iarnă, dar din lipsă de timp nu am putut ajunge. Însă acum vreo lună, într-o Duminică mi-am făcut timp și am ajuns pe acolo. Mi-a plăcut la nebunie! E un loc perfect pentru a-ți găsi o carte, pentru a servi un ceai la bistroul de la etaj sau pur și simplu pentru a hoinări printre cărți și accesorii.

Dacă până acum nu ați ajuns pe acolo, eu vă recomand cu încredere să ajungeți. Nu o să regretați. Mai jos puteți vedea și câteva poze în acest mic palat care a răsărit printre terasele și ruinele din Centrul Vechi al capitalei.

Carturesti Carusel Bucresti Centrul Vechi Carturesti Carusel Bucresti Centrul Vechi Carturesti Carusel Bucresti Centrul Vechi

2 Comentarii - “Cărturești Carusel – librăria din Centrul Vechi al Bucureștiului”

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!