Campanie pentru 100 de bloggeri

Astazi am dat de un concurs interesat dedicat blogarilor din blogosfera romaneasca. Concursul este organizat de magazinul online incaltaminte Spammeri.ro impreuna cu unul dintre cei mai mari bloggeri din Romania, alt spammer.
Modul de desfasurare al concursului este urmatorul: tu ca si blogger trebuie sa iti alegi o pereche de papuci pentru barbati in cazul meu, sau de femei in cazul bloggeritelor apoi scri un articol pe site-ul tau despre acest concurs, dupa ce ai facut acest pas te duci si te inscri efectiv in concurs pe blogatu.ro si daca esti in primii 100 de inscris ai castigat o pereche de papuci brazilieni.

Dupa ce ai primit papucii trebuie sa-i testez iar apoi intr-un alt articol pe blogul tau trebuie sa le faci un review.

Tocmai ce m-am inscris si eu in acest concurs, am ales aceasta pereche, sper sa o castig.
Mai multe detalii despre desfasurarea concursului gasiti pe spammeri.ro

Update, 24/04/2012:

Ca sa vedeti si voi cei care nu stiti cum se castiga backlink-uri in Romania… am scris acest articol acum o luna de zile + 4 zile:) Nu am primit nici pana astazi perechea de papuci(asa zis-ul premiu). Acu vreo 2 saptamani primesc un email de la cei implicati in campanie, magazinul care oferea premiul, un soi de spam personalizat si la care le dau un reply spuandu-le ca nu am primit papucii. Am fost ignorat total.

Aseara mai primesc un spam de la Blogatu, cel care a avut initiativa concursului si schimb cu el cateva email-uri in care imi exprim nemultumirea si ce sa vedeti… In aceasta dimineata, deci dupa 1 luna si mai bine ma suna o tipa de la Zorile si imi spune ca perechea de papuci pe care am ales-o nu mai este din pacate pe stoc si sa imi aleg alta pereche. Pentru ca nu sunt genul care se milogeste pentru 10 lei, i castig in 5 minute, am refuzat-o galant iar ea a ramas foarte suprinsa cum de nu imi mai doresc premiul…:)

Sincer nu aveam nevoie de perechea lor de papuci, in pana mea orice roman isi poate cumpara o pereche de slapi, chiar si brazilieni fiind. Mi s-a parut interesanta initiativa si asa ma alatur acestei campanii, in strainatatea sunt magazine mari care organizeaza astfel de campanii si al naibii aia pot sa trimita chiar si la cateva mii de kilometrii distanta in timp util dar in Romania nu se poate.

Oricum nu sunt singurul care a patit la fel, mai cunosc n persoane care s-au implicat si tot la fel au patit. Bun, si ce au rezolvat ei prin aceasta mascarada?! au castigat cateva sute de backlink-uri care peste 50% is de pe blogspot.com, cei care stiu SEO vor intelege ce vreau sa zic, iar pe de alta parte si-au demonstrat neseriozitatea, lucru care i va afecta mai mult decat au reusit ei sa castige prin acele backlink-uri.

Concluzia: Campania ZorileStore + Blogatu = Neseriozitate!

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!