Călător agresat de controlori la Iaşi

Ştire bombă astăzi pe cancan: “un călător a fost agresat de controlori la Iaşi”. Cred că asta se trage de la agitaţia care s-a creat săptămânile trecute la moaştele cuvioasei…:) Fiindcă stau de ceva vreme în Iaşi şi am mers suficient de mult cu mijloacele de transport în comun pot să vă spun că aşa ceva nu este noutate.

Călător agresat de controlori la IaşiBine, nici să nu exagerez, dar controlorii de pe mijloacele de transport în comun din Iaşi din păcate nu sunt cei mai blânzi oameni de pe pământ. Dacă ajungeţi vreodată în Iaşi şi nu aveţi bilet iar spre norocul vostru vă prinde vreun controlor trebui să fiţi pregătiţi să se comporte cu voi la fel cum se comportau acu vreo 70 de ani naziştii cu evreii. Ori aveţi bani să daţi şpagă ori s-ar putea să păţiţi aproape la fel ca cel din filmuleţul de pe Cancan.ro:)

Sincer nu ştiu pe ce criterii sunt angajaţi cei care se ocupă de controlul biletelor în Iaşi dar cu siguranţă dacă nu eşti un cioban tupeist nu vei avea nici o şansă. Trecând peste acest aspect mă întreb totuşi de când controlorii de pe mijloacele de transport în comun au voie să te mobilizeze?!

În altă ordine de idei, trebuie să înţelegeţi un lucru, Iaşiul nu are rezervat degeaba un loc la ştirile de la ora 5:)

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!