Bye Bye Zaragoza

Gata cu binele, de azi îmi iau la revedere de la acest frumos oraș din nordul Spaniei. Nu știu dacă va fi pentru totdeauna sau doar pentru o perioadă, cert este că voi pleca azi de aici. A fost un oraș în care m-am integrat foarte bine, cu oameni super de treabă și un peisaj destul de fain și de curat. După cum ziceam și altă dată, un sigur lucru nu-mi plăcea aici, vântul puternic care sufla zile întregi fără oprire.

Acum nu mai contează nici vântul, nici comunitatea, contează doar că eu trebuie să plec. Contează doar că eu trebuie să mă apuc de bagaje și contează nu am nici cea mai mică tragere de inimă să mă întorc în România. Abia aștept să plec iar de acolo, sper să nu stau mai mult de o lună și să plec iar spre o nouă destinație.

Momentan nu știu pe ce cărări o să mă mai ducă viața, cert este că vreau o schimbare radicală pe mai multe planuri ale vieții mele. O schimbare care să nu mai includă birocrația și hoția românească. Astea fiind două chestii care s-au pus de-a curmezișul în fața carierei mele. Dar aproape am trecut de ele, mai e decât un mic pas. Mai sunt doar câțiva oameni pe care trebuie să-i înjur și pe urmă să mă orientez spre orizonturi mai bune.

Astea fiind zise, vă salut pentru ultima dată din Zaragoza, Spania.

Bye, Bye Zaragoza

7 Comentarii - “Bye Bye Zaragoza”

 1. trofo

  Odată cu trecerea timpului începe să-și fie dor de casă… dar vezi, când plecarea este iminentă parcă ai mai sta un pic 🙂

  Răspunde
  • Stefan

   Aș sta și mai mult.:) Păcat că nu se mai poate, tare mă bate un gând să vin înapoi. E prea fain aici, viața e ieftină, calitatea traiului este net superioară celei din România, oamenii îs usper de treabă, exceptând anumite scursuri românești, iar lista poate continua mult și bine.

 2. Bucur

  din cuvintele tale parca regret si eu ca trebuie sa vi inapoi,oricum si din articolele trecute de pe blog am inteles ca e bine sa fi plecat un timp din tara sa nu dai peste chestii care nu te ajuta.

  Răspunde
  • Stefan

   Bucur, să știe nu e bine, e foarte bine. Oricum, deja îs în țară… dar sper să nu fie pentru prea mult timp. 🙂

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!