Burn Notice is over

Filme 4 Comentarii

Burn Notice is over... din păcate… Săptămâna aceasta s-a difuzat și ultimul episod al serialului Burn Notice, un serial pe care-l pot cataloga ca fiind cel mai bun serial pe care l-am văzut vreodată. Mi-a plăcut la nebunie și sunt extrem de dezamăgit că s-a terminat, dar în același timp mă bucur că au fost 7 sezoane extrem de captivante.

Sunt ferm convins că nu sunt singurul care regretă că s-a terminat acest serial, dar în același timp trăiesc cu aceeași convingere că nu voi mai găsi vreun serial la fel de reușit cum a fost Burn Notice. Nici până azi nu cunosc motivele clare pentru care producătorii nu au vrut să mai continue această serie, dar nu pot decât să o spun încă odată: Burn Notice  a fost cel mai captivant serial pe care l-am văzut vreodată.

Burn NoticeMi-ar fi plăcut tare mult să fi existat acest serial pe vremea când eram mai tânăr, poate mă ambiționa mai mult și  azi nu mai programam. 🙂 Pe vremea aia eram înnebunit de CSI Crime Scene Investigation,  un serial foarte fain și aproape rupt din realitate, dar chiar și așa parcă tot nu era la fel de captivant precum Burn Notice.

Sper că în curând să îmi mai eliberez puțin agenda și să fac un maraton de vizionare a tuturor celor 7 sezone. Pentru cei care nu au văzut sau nu au auzit de acest serial, îl recomand cu mare încredere. Construirea acțiunii filmului este de așa natură încât ai impresia că totul este cât se poate de real, ca să nu mai zic de combinația dramă-acțiune și faze funny de bun gust.

În loc de încheiere las acest comentariu al unui utilizator de pe huffingtonpost: „I have loved this show from day 1. Started watching cause I was a big fan of Jeffery Donovan from his Touching evil days and a huge fan of Bruce Campbell from AOD/ED. This show has been superbly acted/written/produced since day one. Will very much miss this show when it is gone. Unfortunately I just don’t think USA’s new crop of shows can match what Burn Notice had. Sad to see intelligent tv go away.”

Photo source: patheos.com

4 Comentarii - “Burn Notice is over”

  1. Yamasha

    Mi-a placut si mie serialul, dar ultimul sezon nu l-am vazut…probabil o sa stau 2,3 zile de dimineata pana seara sa-l…urmaresc 🙂

    Răspunde

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!