Burn Notice Sezonul 7

În 6 iunie s-a dat startul sezonului cu numărul 7 al celebrului serial cu spioni, Burn Notice. Am așteptat cu nerăbdare acest moment dar în același timp sunt oarecum trist pentru că acest sezon va fi și ultimul. După finalul sezonului 7 le vom spune Adio: Michael Westen, Sam Axe, Fiona Glenanne, Jesse Porter și Madeline Westen.

Burn Notice - Sezonul FinalAm zis și mă repet, pentru mine Burn Notice a fost cu siguranță cel mai fain serial de acțiune pe care l-am urmărit vreodată. Mi-a plăcut modul în care actorii dădeau viață personajelor, tematica episoadelor și modul de expunere a acestora în scene – totul pare așa de real. Nu pot să zic decât că sunt înnebunit după el, păcat că se termină. Dacă exista acest serial pe vremea când eram eu copil atunci cu siguranță că m-aș fi făcut spion. 🙂

Faptul că acest serial are la bază lucruri cât se poate de reale și faptul că realizatorii au știut unde este limita dintre realitate și ficțiune, au făcut acest serial să iasă din tiparul clasic al serialelor cu agenți secreți. Urmăresc și alte seriale din această nișă dar de fiecare dată am văzut cum se trece într-o ficțiune pentru copii de clasa a-2-a. Din fericire, în Burn Notice nu am văzut acest lucru iar asta m-a ambiționat să văd serialul ăsta de câteva ori și cu siguranță îl voi mai vedea după ce termin de vizionat sezonul 7.

Sper ca ultimul sezon din Burn Notice să fie cel puțin la fel de bun precum sezoanele anterioare și sper să aibă o încheiere grandioasă. Am văzut că există câteva întervieuri, oreacum recente, cu Jeffery Donovan, actorul care înterpretează rolul lui Michael Western, dar am evitat să le văd pentru vreau să fie totul o surpriză. Nu vreau să știu dinainte de ce se întâmplă în acest ultim sezon, prefer să aflu mai multe detalii în fiecare săptămână din această vară.

Așadar dacă nu ați văzut acest serial atunci este momentul să treceți la treabă. Dacă sunteți iubitori de filme cu spioni atunci eu vă promit solemn că nu veți regreta.

photo source: facebook.com/burnnotice

2 Comentarii - “Burn Notice Sezonul 7”

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!