București: trotuare și locuri de parcare

Diverse 5 Comentarii

Zilele trecute v-am arătat cum arată un trotuar din București, unul făcut anul trecut în preajma alegerilor prezidențiale. Astăzi vă arăt și partea cealaltă de stradă unde tot atunci: s-a tăiat o parte din curtea unui liceu, s-a distrus niște verdeață și boscheți din fața acelui liceu, iar mai apoi s-au creat trotuarul din dreapta și locurile de parcare din stânga. Priviți și vă minunați cât de bine se investește banul public.

Trei lucruri: locuri de parcare, trotuar vechi si trotuar nou

Trei lucruri: locuri de parcare, trotuar vechi si trotuar nou

București - amenajari stradele 3 in 1

București – amenajari stradele 3 in 1

Noi locuri de parcare din Bucuresti

Noi locuri de parcare din Bucuresti

Spuneți-mi și mie care a fost logica acestei amenajări stradale? Eu în afară de faptul că s-au distrus niște copaci și că s-a luat o bucată din curtea unei școli chiar nu  văd să fi adus nimic în plus. Cei care acum parchează aiurea printre copaci, până a se face treburile astea parcau cu 1,5 metri mai la dreapta lor. Să nu uit, vă rog să remarcați și aici copacii răsăriți pe trotuarul nou.

5 Comentarii - “București: trotuare și locuri de parcare”

 1. ice4you

  Nu stiu ce au vrut sa faca, dar banuiesc ca in planuri ar fi scris ca vor sa lateasca strada aia pentru a crea locuri de parcare pe care sa ia niste bani. Ca ce le’a iesit … ii un soi de Dumnezeu cu mila … important este ca baietii si’au luat banii pentru lucrare si de aici incolo si’au lasat loc sa mai faca alta daca cineva nu e multumit de cum arata treaba facuta.

  Risipa banului public de genul asta este la nivel local, unde de vina sunt in primul rand oamenii care nu au absolut nimic de spus niciodata si culmea sau nu, din patru in patru ani aleg acelasi edil, probabil in ideea ca va termina vreodata lucrarile alea sau … numai ei stiu ce au in cap.

  Aia cu Mall’ul in IOR o stii?

  Răspunde
  • Stefan

   Ce au vrut și ce a ieșit… Oamenii spun, doar că nu-i bagă nimeni în seamă. Da, auzisem ceva și de mega construcția aia din IOR, dar dacă bine rețin s-a renunțat.

 2. radu

  Aceleasi faze si in slatina, au redus spatiile verzi si au facut locuri de parcare, ne-au pus taxe pe ele, au pus parcometre, nici dracu nu plateste, o mizerie ce mai!
  O sa postez cate ceva si de la mie.

  Răspunde
  • Stefan

   În primul bine ai venit și la mine pe blog. Sunt sigur că mizeriile astea se întâmplă în mai multe orașe. Până acum mi-a fost dat să trăiesc în mai multe orașe din România și peste tot am văzut astfel de tâmpenii făcute pe bani publici. Oare se poate ceva în țara asta fără să ne fie aruncați banii pe fereastră?

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!