Black Friday 2012 în România

Black Friday a început să fie ”celebrat” începând de anul trecut și în România. Îmi aduc aminte că am văzut la știri cum se îmbulzea lumea la showroom-ul eMag din Crângași, mai era puțin și ”scoteau ușile din balamale”. Nah, fiindcă am avut neșansă să ne naștem în România știm cu toții ce se întâmplă când sunt reduceri, se stă cu noaptea în cap la ușa magazinului, se aud cele mai faine înjurături ever, se împart pumni, palme și îmbrânceli ca la ușa cortului. Idem a fost și de Black Friday.

Black Friday 2012Cei care au preferat să stea liniștiți acasă și să comande din magazinele online au avut neplăcuta surpriză să găsească site-urile picate și așa mai departe iar când au reușit să intre într-un magazin online au constatat cu stupoare că nu mai au ce cumpăra. Pe scurt cam așa s-a desfășurat Black Friday anul trecut în România.

În acest an, Black Friday va fi organizat pe data de 23 Noiembrie și să sperăm că va fi organizat puțin mai bine și cu niște promoții mai bune, iar nu în ultimul rând cu magazine online ”deschise” pe toată perioada evenimentului. Având în vedere că deja avem site-uri românești care au trecut la cloud hosting să sperăm că și cei de la eMag și Altex, cel puțin, vor face acest lucru pe perioada Black Friday. Sper acest lucru pentru că poate așa vom reuși toți să cumpărăm câte ceva la super reducere.

Deja mi-am plus în plan ce vreau să cumpăr de Black Friday dacă va fi mai ieftin. Este vorba de aparatul foto DSLR Nikon D3100, am pus ochii pe el de ceva timp și cred că mi se potrivește perfect pentru ceea ce am eu nevoie.

Deci nu uitați pe 23 Noiembrie 2012 ochi și urechi tot colectivul că este Black Friday. Anul acesta sunt împlicate în Blak Friday următoarele magazine românești: eMag, Altex, F64, Oktal, Photosetup, Evomag și altele care pe mine unul nu mă interesează.

5 Comentarii - “Black Friday 2012 în România”

 1. Maya Secret

  Cam putine magazine implicate intr-un asemenea proiect. Mai avem pana vom ajunge sa avem si noi reduceri serioase de pana la 80%. Am vrut sa cumpar anul trecut de pe Emag o placa de par rotativa Rowenta dar nu a fost la reducere din cate imi amintesc. Anul acesta vreau un DSLR, un smartphone si poate un Ipad- acum sa vedem ce pica. Daca nu vor fi reduceri avantajoase nici nu ma gandesc sa arunc cu bani doar de dragul reducerii de 20% – care dupe ce este aplicata va face ca pretul produsului respectiv sa aiba acelasi pret ca inainte de „reduceri”.

  Răspunde
  • Stefan

   O sa treaca multi ani pana o sa avem si noi reduceri ca afara, dar e bine ca le avem si pe astea proaste decat deloc. Eu unul sunt foarte optimist, sper ca anul asta sa fie reduceri mai multe si mari pentru ca astfel vom avea si noi si ei de castigat.

 2. Tiara

  Ati vazut www notspam? Aici e Black Friday in fiecare zi! Si nu e teapa! Acum XBOX 360 4GB Kinect Holiday Value Bundle – 1199 Ron, iPod Shuffle 2GB – 199 Ron, The New iPad Wi-Fi + 4G, 16 GB – 2.499 Ron, Samsung LED 3D 46 – 3.299 Ron!

  Răspunde

Trackbacks/Pingbacks

 1.  Black Friday 2012 Ofertele saptamanii | Maya Secret

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!