Aseară a fost meci: Steaua-Dinamo

Aseară a fost meci mare, Steaua-Dinamo. Acum îmi este foarte greu să mă decid ce fel de meci a fost, unul de street fighting sau unul de fotbal. Dacă e se ne luăm după știrile sportive, ele zic că a fost un meci de fotbal, dacă e să ne luăm după realitate atunci situația devine confuză…

De ce confuză?! Urmăriți materialul de mai jos, iar pe urmă vă rog să îmi spuneți voi ce fel de meci a fost aseară. Deși după astfel de situații tind să cred că românii au inventat un nou sport – after-fotbal.  Un sport în care nu mai joacă echipele de fotbal, ci se inversează rolurile. Cei care au jucat 90 de minute, la final vor asista la un meci de doar câteva zeci de minute. Un meci care se joacă între galerii și forțele de ordine. Iar obiectele jocului sunt: răngile, pumnii, bastoanele, nunceagurile, sau orice alt obiect contondent. Joc complex, nu glumă!

Așa ca după un meci de fotbal de Liga I. Marea mea dilemă e cum a intrat ăla cu nunceagul pe stadion, atâta timp cât la intrare sunt fel și fel de percheziții?! Sau nu mai sunt?! Sincer să fiu nu am mai fost de ceva timp pe un stadion.

5 Comentarii - “Aseară a fost meci: Steaua-Dinamo”

 1. Ciprian

  Asta e ca si cu intalnirile dintre grupurile de mafioti sau clanuri. Nu au cum sa nu apara scantei intre galerii. Aia cu nunceagul e o chestie relativa. Chiar daca sunt controale, se poate intra cu asa ceva pe stadion. Il bagi in batul unui steag, il ascunzi intr-un banner rulat. Metode se gasesc, ca romanu-i inventiv.

  Răspunde
  • Stefan

   Totuși mi se pare puțin deplasat ca pentru o echipă de fotbal să ajungi să rupi scaune, să dai pumni șamd. Niciodată nu am putut înțelege și nici nu cred că voi putea înțelege asemenea ieșiri, doar pentru simplu fapt că echipa ta favorită a luat bătaie. Eu sunt fan Rapid, ce ar fi trebuit să fac când am auzit că echipa mea a fost retrogradată?! 🙂 Cred că protestele astea se pot face și puțin mai ”soft”.

  • Ciprian

   Fan Rapid, de asemenea. Nu sunt de acord cu astfel de manifestări, dar n-ai ce să le faci. Cu amendă nu merge, cu interzis pe stadion nu. Poate castrare, cine ştie.

 2. Vice

  Am fost si eu pe noul stadion la un meci,si m-au perchezitionat aia de mi-a venit rau deci habar nu am cum au intra cu asa ceva pe stadion insa cred ca multe sunt aranjate de ai mai mari dinainte.Galeria dinamovistilor mereu a fost asa si nu cred ca se va schimba vreodata.

  Răspunde

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!