Aria51, Alexandra Stan și Zborurile spațiale funerare

News 6 Comentarii

Dacă vă intrebați ce au în comun Aria51, Alexandra Stan și zborurile spațiale funerare și nu găsiți răspunsul, atunci vă spun eu, nimic. Sunt doar trei fragmente din titlurile știrilor care țin capul de afiș al acestui sfârșit de săptămână. Evident, dacă lăsăm deoparte confruntările din Egipt și faptul că Cioabă a ieșit din coma indusă.

NEWS
 1. Americanii au recunoscut oficial existența bazei secrete Area 51. Dacă până nu demult era doar un element din teoria conspirației, acum a venit momentul recunoașterii oficiale ale acestei baze secrete a CIA-ului din deșertul Nevada. Nici nu le-a trebuit jumătate de secol să recunoască existența acestei baze militare secrete. Poate că ar trebui să desecretizeze documente mai des sau să-l nu se mai ia de wikileaks. Dacă nu știți povestea cu această mare desecretizare, detaliile le puteți găsi aici.
 2. Follow Your Instinct feat. Alexandra Stan – Baby It’s Ok deja face valuri prin topurile muzicale europene și poate nu numai. Alexandra Stan a revenit în forță și vrea să ne arate că poate face muzică și fără vechiul ei impresar. Noua melodie este bestială, Alexandra Stan chiar cântă, nu glumă: Babay it’s ok sau Baby give it up.  Doamne ce-mi plac mie colaborările astea, în care o tipă repetă de 3 ori aceleași trei cuvinte, iar piesa ajunge hit.
 3. Zboruri spațiale funerare. Când am citit titlul acestui articol chiar m-a bufnit râsul. Ăștia i-au întrecut pe ăia cu călătoria până la Marte,  în care vezi planeta Marte doar de la fereastră. Urmăriți doza lui Mikey, vă spune el mai mult despre acest subiect. Revenind la zborurile pentru cei deja urcați la cer, nu pot să spun că mi se pare cea mai mare idioțenie pe care am auzit-o în ultima vreme. Am văzut fel și fel de  tâmpenii de a obține bani de pe urma proștilor, dar asta le întrece pe toate. Detalii puteți găsi pe Mediafax.

Următoarea serie de știri senzaționale  o veți putea citi week-end-ul viitor. 🙂

6 Comentarii - “Aria51, Alexandra Stan și Zborurile spațiale funerare”

  • Stefan

   Nu era un secret, dar până ce nu au cerut cei de la George Washington University, statul nu a oferit niciun document oficial care să spun că acolo e o bază militară ”secretă” și că acolo se fac… cozonaci. 🙂 Iar faza cu recunoscutul activităților din Area51 mi s-a părut penibilă – cică au testat avioane… bla bla. Să înghidem gura copiilor. 🙂

  • Stefan

   Oricum ei vor ca cenușa decedatului să între în atmosferă și să ardă precum o stea căzătoare, în cazul unei catastrofe, spectacolul ar fi dublu. 🙂

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!