Am văzut monopostul lui Fernando Alonso

Viaţă 4 Comentarii

Astăzi mi s-a împlinit un vis de când eram copil, acela de a vedea monopostul unui campion mondial la Formula 1. Mi-aș fi dorit să văd unul dintre monoposturile conduse de către Michael Schumacher dar încă nu a fost să fie… Până una-alta astăzi am avut în față monopostul condus de către Fernando Alonso, cel mai tânăr pilot de Formula 1 care reușit să câștige un titlu mondial.

Ziceam la începutul acestui articol că mi s-a împlinit un mic vis, da, când eram mic nu mă uitam la fotbal sau alte sporturi dar în schimb preferam să mă uit ore întregi la Formula 1. Acest sport era un fel de drog pentru mine, un drog care mă ținea ceva timp în fața televizorului. Nu mă gândeam eu pe atunci că vreodată o să ajung să văd vreo mașină de Formula 1, dar tare mi-ar fi plăcut să văd una și de la 20 m distanța, mai ales că pe vremea aceea eram mare pasionat de mecanică auto. Știu că programarea, ceea ce fac eu acum nu se prea pupă cu mecanica auto dar în copilărie nu știam de calculatoare pe vremea aceea microbul meu din sânge era mecanica auto… Știam părțile motorului Diesel și modul lui funcționare chiar  și dacă mă trezeai la ora 3 noaptea și mă întrebai… 🙂

Sărind peste aceste aspecte pot să vă spun că pentru mine ziua de astăzi a fost magică. La fel cum se bucură un copil când primește o jucărie, așa m-am bucurat și eu că am avut ocazia să trăiesc un mic vis de-al meu din copilărie, acela de a petrece puțin timp lângă mașina unui campion mondial de Formula 1. Chiar dacă mașina lui Fernando Alonso a fost expusă de pe 11 Februarie în Zaragoza, la Puerto Venecia din păcate am aflat doar în ultima zi de existența ei acolo, motiv pentru care următorul lucru pe care l-am făcut a fost să mă urc pe autobuz și să merg să o văd.

În continuare puteți vedea și voi câteva poze cu mașina de Formula 1 a lui Fernando Alonso:

 

4 Comentarii - “Am văzut monopostul lui Fernando Alonso”

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!