Airsoft6 – magazinul online de unde începe aventura airsoft

Airsoftul este unul dintre cele mai frumoase sporturi/jocuri pentru oameni mari care a prins și la noi destul de mult în ultimii ani. Am deja foarte mulți cunoscuți care participă periodic, echipați corespunzător, cu echipament tactic, la partide de airsoft în locuri special amenajate. Discutând cu unii dintre ei am înțeles că deja pentru ei e mai mult decât o pasiune puțin costisitoare, ci e un mod de relaxare, un mod de a se rupe de grijile cotidiene.

Modul de desfășurare a unei partide de airsoft este destul de captivant, iar faptul că se aproape foarte mult de realitate, acest lucru îl face și mai interesant. Foarte mulți dintre noi am jucat tot felul de shooters care țineau în fața monitorului cu orele. Imaginați-vă cât de captivant trebuie să fie atunci când te afli pe teren, în acțiune. Să simți arma-n mână, să simți lovitura unei bile cu vopsea pe propria-ți piele, asta ca să nu mai punem la socoteală că trebuie să-ți faci o strategie și să te ți de ea, atât tu, cât și ceilalți participanți.

Sincer să vă spun, de mult timp îmi doresc să mă apuc și eu de airsoft. Din păcate am tot amânat momentul ăsta pentru că nu am avut  cu cine să particip. Cei pe care-i cunosc și care joacă periodic locuiesc în alte orașe, iar în București încă nu am găsit prieteni pe care să-i pot convinge să mergem să ne căutăm o echipă. Bine că am găsit oameni care joacă Counter Strike, periodic. Măcar acolo avem echipă bună și bine organizată.

Airsoft

Airsoft

Ce trebuie să știi înainte să te apuci de airsoft:

Înainte de a te apuca de airsoft ai nevoie de un echipament adecvat, nu pentru că așa e frumos, ci pentru că e necesar. Echipamentul tău, în principal, trebuie să fie compus din: pistol de airsoft, bile de airsoft, geantă pentru transportul bilelor și ochelari de protecție. Cei mai pretențioși și cu dare de mână pot opta și pentru alte accesorii de airsoft, cum ar fi: jachete, veste tactice, măști, mănuși, rucsacuri, binocluri, echipamente de radiocomunicație etc.

De preferat este ca acest sport să fie practicat într-un poligon special amenajat sau într-un loc câtuși de puțin organizat pentru așa ceva. Vorbim de un loc unde să nu aibă acces oricine sau animale, fie ele și sălbatice. Legal vorbind, pentru folosirea unei arme airsoft nu ai nevoie de permis, trebuie doar doar să ai 18 ani împliniți. Armele și echipamentele folosite în poligonul de airsoft sunt doar niște replici bine realizate a echipamentelor militare folosite în teatrele de operațiuni.

Pentru procurarea echipamentului de airsoft, în România, puteți opta pentru un magazin online. Mie mi-a plăcut gama variată de produse și prețurile de la airsoft6.ro, un magazin on-line care comercializează arme și accesorii pentru airsoft. Abia aștept să am cu cine juca și să-mi comand tot ce am nevoie. Deja mi-am făcut un mic whishlist: un pistol cu CO2 – Taurus 24/7 CO2 și o replică de asalt VFC M4 URX shorty. Pe ultima o puteți vedea în review-ul de mai jos:

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!