Adio mondiale, Piți rămâne

Diverse 1 Comentariu

Deși echipa națională de fotbal a României nu a reușit să se califice la campionatul mondial de fotbal din 2014, din Brazilia, antrenorul ei încă are un tupeul  jegos de a rămâne pe banca tehnică. După cum am mai zis și altă dată, nu mă pricep la fotbal, singurele meciuri la care mă uit sunt cele pe care le joacă echipa națională, dar chiar și așa pot să-mi dau seama de la o poștă că formația naționalei noastre joacă fotbal de maidan.

Nu există scuze, nu ne-a furat nici dracu. Nu arbitru e de vină pentru faptul că am ratat mondialele din 2014, ci antrenorul și echipa națională. Iar în condițiile de față nu pot decât să-i dau dreptate lui Adrian Mutu:

Adrian Mutu despre Victor Piturca si echipa nationala

Nu cred că mai avem nevoie de o echipă națională alcătuită în mare parte din echipa Stelei. Nu cred că mai avem nevoie de un antrenor care se price la poker, ci nu la fotbal. Avem nevoie de jucători competenți și un antrenor pe măsură, nu cred că țara asta duce lipsă de așa ceva. Nu văd de ce trebuie refolosim aceleași ratat pe banca tehnică, nu cred că dacă acum  a dat-o de gard în 2016 o să ne califice la mondiale. Dar în schimb cred că ar putea să-și scrie frumos demisia și să iasă să-și ceară scuze public pentru mizeria pe care a creat-o.

Un Comentariu - “Adio mondiale, Piți rămâne”

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!