Adio Blogway

Blogway, serviciul  de hosting + domeniu web .ro pentru bloggeri oferit de către Hostway va dispărea din data de 15 Septembrie 2012. Sincer, păcat, era o chestie faină, păcat totuși că a fost cam scumpă, lucru care în final a dus la dispariția serviciului. Cred totuși că dacă resursele oferite de acest serviciu erau mai puține și la un preț mai accesibil, acest serviciu ar fi avut viață lung.

Trecând peste păreri de rău, astăzi cei de la Hostway mi-au dat mie pentru unul din blogurile pe care le administrez cât și altora care foloseau acest serviciu, un email cu următorul mesaj:

Acum mai mult de 3 ani lansam Blogway, primul serviciu de blog instant cu domeniu .ro din România. În tot acest timp Blogway a fost unul dintre proiectele noastre cele mai dragi. E singurul dintre serviciile noastre care a avut un Community Manager dedicat, un site propriu și o echipă de programare dedicată. Totuși, Blogway nu a devenit niciodată profitabil iar acum, după 3 ani de investiții constante, suntem nevoiți să luăm decizia grea de a renunța la el.

Pe 15 septembrie Blogway se va închide.

Până la această dată e posibil să:

– Cumperi domeniul blogului pe perioadă nedeterminată. Echipa noastră de asistență financiară te va asista în acest proces. Costul unui domeniu .ro este de 39.99 EUR.

Articol apărut după cel al lui Zoso.

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!