În 2015, Liga I se vede la Digi Sport (RDS&RCS)

News 4 Comentarii

Una dintre știrile care a trecut aproape nebăgata în seamă, în săptămâna care a trecut, a fost legată de cine va difuza meciurile de fotbal din Liga I în 2015. Canalele Digi Sport 1,2 și 3 de la RDS&RCS vor fi posturile de televiziune care începând cu luna Februarie și până în 2019 vor transmite meciurile de fotbal din Liga I, din România. Și pentru a arăta că sunt băieți faini, cei de la RDS afirmă că nu vor fi costuri suplimentare. Mai jos puteți găsi și comunicatul de presă.

Difuzarea meciurilor din Liga I:

În 2015, Liga I se vede la Digi Sport (RDS&RCS)

În 2015, Liga I se vede la Digi Sport (RDS&RCS)

„Ne bucuram ca le putem oferi in continuare clientilor nostri Liga 1, fara costuri suplimentare, rasplatindu-le in acest fel loialitatea, dar si increderea in serviciile noastre. Prin transmiterea celor doua competitii importante din fotbalul romanesc, le oferim clientilor nostri posibilitatea de a urmari in direct meciurile echipelor preferate, asa cum am avut-o si in ultimii cinci ani tot prin intermediul canalului propriu cu profil sportiv, Digi Sport. In acest fel continuam misiunea de a le oferi abonatilor Digi continut TV de cea mai buna calitate la cele mai avantajoase preturi si, in acelasi timp, ne pastram pozitia de lider pe piata furnizorilor de servicii de televiziune din Romania. ” a declarat Valentin Popoviciu, director dezvoltare RCS & RDS.

Meciurile din Liga 1 si Cupa Ligii pot fi urmarite si online prin intermediul platformei Digi Online, pe canalele Digi Sport 1, 2 si 3. Platforma este disponibila gratuit clientilor la serviciile de televiziune si internet de la RCS & RDS. In plus, competitiile vor fi in direct si pe site-ul www.digisport.ro, dar si pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.

4 Comentarii - “În 2015, Liga I se vede la Digi Sport (RDS&RCS)”

 1. ice4you

  Sa fie la ei … pentru mine unul este indiferent unde se joaca asa zisa liga 1 care mai exista doar cu numele atata vreme cat meciurile se disputa intre FCM Gura Padinii vs. Prabusirea Baicoi.

  Nu ma interesa pe mine nici inainte … apai in conditiile astea cred ca nici pe cei pasionati, dovada sta faptul ca dupa preluarea de catre UPC nici dracu nu s’a mai zbatut sa se uite nici macar la meciurile gratuite.

  Vai de mama lor.

  Răspunde
  • Stefan

   Nici eu nu sunt mare microbist, singurele meciuri care le-am văzut în ultimii 10 ani au fost cele de la Campionatul Mondial de Fotbal din 2014. Sincer, la alea chiar m-am uitat cu dragă inimă. La meciurile din Liga I nu mă uit pentru că știu că acolo se joacă după cum se bagă fisele, deci nu are niciun farmec. 🙂

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!