10 seriale care merită urmărite

10 seriale care merită urmărite. Pentru că am ajuns într-un fel de pană de idei cu serialele pe care le urmăresc, ba au a intrat în pauza dintre sezoane, ba sunt cu episoadele la zi iar drept urmare am zis să vă prezint și vouă cam ce seriale am văzut eu poate veți face și voi același lucru. 🙂 Poate îmi veți recomanda și voi un serial bun, mulțumesc anticipat. Oricum între timp iată lista de seriale pe care eu v-o recomand:

 1. Burn Notice
  burn-noticeBurn Notice este un serial cu spion americani, un film pe care îl recomand cu încredere tuturor iubitorilor de seriale de acțiune. Eu l-am urmărit cu mare drag de când l-am descoperit și mai mult de atât am revăzut aproape toate sezoanele cu excepția sezonului 6. Acum aștept cu nerăbdare să apără sezonul cu numărul 7. Scenele de acțiune combinate cu câteva informații reale și faze comice pe alocuri, plus multe priveliști faine din zona Miami-ului te fac să iubești acest serial. Plus că actorii din Burn Notice sunt de nota 10 plus. Pentru cei interesați, sezonul 7 din Burn Notice va începe pe 6 iunie 2013.
 2. NCIS Los Angeles
  ncis-los-angelesUn alt serial de acțiune cu diverse faze comice, un film în care agenții de la Naval Crime Investigations Service din Los Angeles sunt în fiecare episod pe urmele unor teroriști internaționali. Ce mi-a plăcut la acest serial este faptul că episoadele nu sunt prea sunt legate între ele ca acțiune, aproape fiecare episod vine cu o poveste noua dar o poveste care are rădăcini mici în episoadele anterioare. Nu îți lasă niciodată ocazia să te plictisești pentru că scenariul fiecărui episod este de așa natură încât să înceapă cu o parte funny și ulterior să apară și în firul acțiuni iar finalul să fie de fiecare dată memorabil. Momentan sunt 4 sezoane dar de curând a fost anunțat cel de-al cincilea sezon pentru NCIS Los Angeles.
 3. Dexter 
  dexterNu cred că este cineva care nu a auzit de Dexter, acel criminalist dar care în timul liber este criminal în serie. Eu am refuzat câțiva ani buni să mă uit la acest serial, mi se părea nu știu din ce motiv, plictisitor. Astă vară în Finlanda, având foarte mult timp liber la dispoziție, iubita începuse să se uite la el, ușor, ușor am început și eu până am ajuns să văd vreo 3 sezoane într-o săptămână. 🙂 A început să îmi placă la nebunie și nu m-am lăsat până nu l-am văzut pe tot. Vorba aia, nu în fiecare zi vezi un criminal în serie care să aibă copil, familie și care să mai aibă timp și de servici iar în același timp să fie de fiecare dată cu un pas înaintea colegilor săi în cursa de prindere a criminalilor. În momentul de față acest serial are 7 sezoane iar de la 1 iulie 2013 va începe sezonul cu numărul 8 din Dexter.
 4. Supernatural 
  supernaturalSupernatural este un serial de acțiune în care doi frați, Sam și Dean Winchester se luptă în fiecare episod cu forțele răului, ba ajung la un moment dat să se ia la trântă cu Diavolul, la propriu. Nu degeaba se cheamă Supernatural, în acest serial forțele supernaturale apar la fiecare pas. Chiar dacă cei doi frați trăiesc în zilele noastre ei găsesc, fantome, demoni și tot felul de creaturi pe care le-au omorât dealungul celor 8 sezoane. Dacă vreți să vedeți niște vânători de creaturi supranaturale, care vor să pară serioși dar care vrând-nevrând fac niște faze foarte amuzante atunci Supernatural este un serial pe care trebuie să-l vedeți neapărat. În octombrie 2013 va apărea sezonul cu numărul 9 din Supernatural.
 5. Merlin 
  merlinToată lumea a auzit de celebrul vrăjitor pe nume Merlin de pe vremea regelui Arthur din Camelot. În serial, legenda este respectată, oarecum cu sfințenie doar că vrăjitorul Merlin nu este un bătrân, așa cum mulți dintre noi ni l-am imaginat, ci un tânăr plin de energie. Acest tânăr este slujitorul sau mai bine zis, mâna dreapta a viitorului rege Arthur. El îl va scoate de fiecare dată din belele pe tânărul Arthur. Chiar dacă este un film cu cavaleri și acțiune care se  petrece în vremuri demult apus, momentele hazlii sunt la fiecare pas în acest film. Pe de altă parte este foarte tare să vezi cât se luptă acest tânăr pentru a menține magia în rândul oamenilor dar în același timp se sacrifică fără nici cel mai mic regret pentru regele pe care-l slujește. Serialul Merlin are 5 sezoane și din păcate anult trecut, în decembrie s-a spus stop continuării acestui serial. Mare păcat pentru că este un film excepțional, am întâlnit mulți oameni care au văzut acest serial și carora chiar le-a plăcut, la fel și mie…
 6. Chuck 
  chuckEste un serial în care un tânăr care era angajat într-un magazin de electrocasnice a devenit peste noapte un soi de agent secret. El a ”înghițit” într-o noapte efectele unui software menit să-l transforme pe subiect într-un super spion. Ei bine, asta s-a și întâmplat iar apoi viața s-a schimbat radical. Dintr-un tocilar care lucra într-un magazin de electrocasnice, a ajuns un spion cu reputație și se îndrăgostește de fata care era oarecum tutorele său în agenția de spionaj. Acțiunea filmului este foarte complexă doar că apar multe elemente de ficțiune care pe alocuri s-ar putea să-i plictisească pe unii. Dar pe ansamblu este un film destul de fain, l-aș încadra făra doar și poate în categoria acțiune-comedie. Trebuie să mai știți că serialul Chuck are 5 sezoane și s-a oprit producția.
 7. 2 Broke Girls
  2brokegirlsUn serial de comedie în adevăratul sens al cuvântului. În serial două fete, una săracă și muncitoare și alta fostă bogătașă dar acum fiind și ea în situația celei dintâi, încearcă să-și facă o afacere cu prjituri – cupcakes. În timpul în care nu fac prăjituri, cele două fete sunt chelnerițte în localul unui coreean. Vă spun cât se poate de cinstit că este unul dintre puținele seriale de comedie la care râzi de la început și pâna la sfârșit. Fazele sunt de așa natură încât râsul are un loc suprem în acest serial. Probabil că încă puțină lumea știe de 2 Broke Girls având în vedere că serialul are abia 2 sezoane, cel de-al doilea încă nu este terminat dar cu siguranță va mai avea multe sezoane.
 8. The Big Bang Theory 
  the-big-bang-theorySerialul meu favorit din toate timpurile, un serial în care 4 fizicieni și o blondă, îți fac de fiecare dată ziua mai bună. Este incredibil cu patru tocilari și buni cunoscători ai tainelor fizicii și a domeniilor adiacente, te pot face să râzi și în același timp să înveți diverse chestii de cultură generală despre fizică. Poate că și datorită faptului că toate întâmplările din serial au la bază o chestie reală, ba un fenomen fizic cunoscut, ba un film cunoscut și lista poate continua, dar oricare dintre acestea poate duce la o întâmplare cu o notă comică de nivel înalt. Tot timpul am zis că acest film este atât de tare poate și datorită faptului că multe dintre întâmplările de acolo sunt oarecum legate de activitatea noastră de zi cu zi, cel puțin a acelora care lucrăm în domenii tehnice. Momentan The Big Bang Theory are 6 sezoane dar cu siguranță va avea continuitate pentru că nu puțini sunt aceia care urmăresc acest serial.
 9. Two and a Half Men
  Two-And-A-Half-MenNu cred că mai are nevoie de vreo prezentare, a fost difuzat și redifuzat de foarte multe televiziuni, un serial în care cei doi frați și un copil au adus zâmbetul pe buzele noastre de fiecare dată. După plecare lui Charlie Sheen din serial a venit Ashton Kutcher care și el ține comedia cel puțin la același nivel. Momentan serialul are 10 sezoane dar cel mai probabil lista va continua pentru că are prea mare rating.
 10. How I met Your Mother 
  how-i-met-your-motherUn serial de comedie în care un arhitect le povestește copiilor săi cum a întâlnit-o pe mama lor. Să nu vă gândiți că este o poveste și atât. Este un lung și de întâmplări care se petrec dealungul sezoanelor, întâmplări în care tânărul arhitect întâlnește diferite femei dar pe când sperăm că ”ea” este mama copiilor aflăm că defapt nu este așa. Tânărul arhitect nu trece prin aceste întâmplări de unul singur ci alături de el sunt câțiva prieteni foarte buni, printre care Barney, de la care și sintagma ””Legen wait for it dary”. 🙂 Ce pot să zic, serialul este fain și captivant, cel puțin primele 5-6 sezoane iar apoi devine câtuși de puțin plictisitor pentru că lumea chiar se aștepta să afle odată cum a cunoscut-o pe mama copiilor săi. Oricum serialul se află la sezonul cu numărul 8 iar dacă veți răbdare și chef de râs atunci merită să-l urmăriți.

Cam asta ar fi lista cu serialele pe care eu vi le recomand să le urmăriți. O listă de seriale destul de bune, cel puțin așa zic eu. 🙂 Spor la vizionat și dacă aveți și voi alte sugestii atunci nu ezitați să le prezentați într-un comentariu.

15 Comentarii - “10 seriale care merită urmărite”

 1. Iulian

  Singurul serial la care m-am uitat din cele mentionate mai sus a fost Merlin. Daca am destul timp liber poate ma voi uita si la celelalte (macar la 1-2).

  Răspunde
 2. A.

  Eu iti recomand: Arrow (2012-2013+), Entourage, Prison Break, The Vampire Diaries, Hart of dixie. Doar Prison Break si Entourage s-au terminat de ceva timp, celelalte sunt la inceput si personal am descoperit Arrow ca fiind un serial bun, desi m-am gandit la inceput ca o sa semene cu Smallville si ca o sa fie pentru adolescenti.

  Autor: ți-am editat semnătura comentului pentru că nu accept comentariile SEO-SPAM.

  Răspunde
 3. CatalynCN

  Recomand cu caldura Arrow !
  Din lista de mai sus am vazut primul sezon din 2 Broke Girls .
  Nu obisnuiesc sa ma uit la seriale , prefer filmele .

  Răspunde
  • Stefan

   Îmi poți recomanda ceva comedii bune? Eventual mai noi? că dacă-s mai vechi cu siguranță le-am văzut. 🙂

  • Stefan

   Am mai văzut și altele dar din moment ce nu le-am pus în articol e clar că nu ți le recomand. :)) Unele chiar dacă nu îmi plăceau le-am văzut doar așa pentru că nu aveam la ce mă uita.

 4. Sergiu

  Singurul pe care l-am urmărit din această listă este Doi bărbați și jumătate, în rest nu am văzut nimic.
  Nu prea urmăresc filme, prefer să-mi ocup timpul cu alte lucruri.

  Răspunde

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!