1 Mai, parcă nici nu ar fi

Sper că aveți vreme bună și distracție pe măsură cu ocazia zilei de 1 Mai. După cum ziceam și în titlu pentru mine parcă nici nu ar exista anul acesta 1 Mai. E doar o zi liberă și nimic mai mult. Aici nu se simte că e 1 Mai, nu e deloc atmosfera precum în România: bere, mici și iarbă verde la fiecare început al lunii mai….

De obicei în alți ani dacă era vreme bună mergeam la iarbă verde, un gratar, o poveste, ce mai o sărbătorire în dulcele stil românesc. Îmi amintesc că anul trecut am petrecut o super zi de 1 Mai, alături de iubită și un coleg cu al lui iubită.  Am fost în Iași, la Breazu, o mică pădurice la una dintre ieșirile Iașiului, unul dintre locurile unde după ce răsare iarba, singurul lucru care se mai vede e fumul grătarelor. 🙂 Acum doar mă consolez cu gândul ce fain a fost anul trecut și sper ca la anul să fie cel puțin la fel de fain, nu precum anul ăsta – doar o zi liberă, una obișnuită pentru că spaniolii au extrem de multe zile libere.

Un 1 Mai cât mai fain vă doresc la toți!

2 Comentarii - “1 Mai, parcă nici nu ar fi”

  1. Alin

    Da, distractie pe masura, pe naiba… Cand nu stii ce sa mai faci din cauza lipsei banilor, cam greu cu distractia !

    Răspunde
    • Stefan

      Bine spus, dar și omul necăjit trebuie să se mai odihnescă și să se mai bucure din când în când iar 1 Mai ar fi fost o idee…

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!