Steaua – Chelsea

Chiar dacă nu îmi place fotbalul și nu mă pricep la el, nu pot să nu mă minunez văzând cum se agită microbiștii atunci când urmează un meci mare. Care mai de care își dă cu părerea și își spune opinia lui de specialist în fotbal. Asta, ca să nu mai vorbesc de ăia care se rup în două cu pariurile, bazându-se pe intuiția lor de profesioniști în managementul cotelor…

Fiindcă mâine, 7 Martie se joacă meciul de fotbal dintre Steaua și Chelsea, iar s-a ivit un motiv de agitație pentru acești oameni, care după bulanul șansa avută de steliști împotriva Ajax-ului, acum cred că l-au prins pe Dumnezeu de-un picior. De ce atâta agitație? Cel mai probabil va fi de pomană… Având în vedere că totuși e Chelsea, mai mult ca sigur Steaua o va lua în barbă rău de tot. Nu vreau să fiu hater, dar unde a fost inventat fotbalul? 🙂 Sigur nu pe maidanele din Ghencea…

Eu văd meciul ăsta ca pe o liniuță dintre un BMW X5 și o Dacia Duster, are și Dacia șanse să câștige dacă BMW-ul rămâne fără benzină. 🙂 Oricum mi tot una, fie că vor câștiga, fie că vor pierde, pe mine nu mă ajută cu nimic. Chiar și așa nu pot să le spun decât baftă, steliștilor. Trebuie să ne bucurăm de orice realizare a românilor…  Măcar așa să mai arătăm și noi europenilor că ne merităm locul în Uniune.

Și nu uitați că meciul Steaua – Chelsea va fi transmis de către PRO TV începând cu ora 20:00. Pronosticuri?

7 Comentarii - “Steaua – Chelsea”

  1. bogdan

    cu ajax nu a fost bulan, dar noah.. doar ai zis ca nu te pricepi. pe Ajax i-am dominat din minutul 1 pana in minutul 120. cu Chelsea vom avea nevoie si de bulan

    Răspunde
    • Stefan

      Gata, m-am corectat, i-am zis șansă, parcă sună mai bine. 🙂 Oricum s-ar numi, important e să câștige că altfel se agită copii degeaba.

  2. bogdan

    e greu. desi… citeam chiar acum vreo 5 minute ca Rafa Benitez a decis sa vina la Bucuresti fara 3 dintre cei mai buni jucatori. unul nu are drept de joc si pe altii 2 ii menajeaza pentru meciul din weekend, cu manchester.

    Răspunde
  3. C. Alexandru Ionut

    Ia zi, ai vazut „meciul ăsta ca pe o liniuță”? 😀 Macar cu atat sa ne mandrim si noi. Va fi foarte greu in Anglia. Oricum, ne jucam sansa si de ce nu, posibil sa facem macar un egal. Pana la urma nici nu mai conteaza ce va iesi. A contat ca am facut o figura frumoasa pana aici. In continuare, ce vrea Domnul.

    Răspunde
    • Stefan

      Da încă îmi susțin părerea :)) Lodonezi sunt categoric mai buni decat steliștii noștri dar ști cum e nu totdeauna poți să câștigi sau doar să pierzi. Eu mă bucur că ai noștri au făcut o figură bună sper doar să nu și-o ia în deplasare.

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!