Programator PHP

IT / Programare / Web 6 Comentarii

Da, sunt programator web si limbajul de programare cu ajutorul căruia îmi dezvolt aplicaţiile web pe partea de server este PHP-ul. De ce PHP-ul?
Am ales să programez în PHP în urmă cu aproximativ 5 ani(ziceam asta in 2011 :)), pe vremea aia lucram la un nivel destul de ridicat de programare în C#, atunci a venit la mine un prieten care mă cunoştea foarte bine şi mi-a zis: „Nu vrei sa lucrezi cu mine, la un framework mare, realizat de la zero în PHP? Te întreb pe tine pentru că am nevoie de cineva care să ştie programare OOP foarte bine.” Răspunul meu a fost evident DA, pentru că mi se oferea în schimb o remuneraţie foarte bună. Şi uite aşa am trecut de la programare desktop based la programare web, astfel am ajuns să fiu programator PHP.

Anul acesta am avut ocazia să fiu şi profesor de programare web în cadrul unei şcoli de vară, astfel am avut ocazia să le trasmit şi altora tainele programării web şi sunt foarte mândru de acest lucru, mai ales că la sfârşit am primit un feedback foarte bun.

De-a lungul timpului aplicaţiile web la care am lucrat au avut niveluri de complexitate diferite, unele au fost foarte avansate iar altele foarte simple, totul a depins de ce ceea ce a vrut clientul.

Astăzi încă fac programare web: PHP, MySQL şi Javascript(jQuery+Ajax). Execut şi design-uri la cererea clientului fie de la zero(PSD,  HTML5 şi CSS3), fie să personalizez un anumit template. În momentul în care realizez un site web nu mă limitez doar la crearea acelui site şi publicare lui pe web şi basta. Realizez şi SEO(Optimizare pentru motoarele de căutare) pentru acel site astfel încât clientul să fi mulţumit de proiectul oferit.

Majoritate aplicaţiilor create de mine ca şi programator web (programator php – pentru că tot e uzual) sunt magazine online, astfel am reuşit să îmi pun bazele unui framework propriu de e-commerce.

Deci dragă cititorule dacă ai nevoie de un programator web pentru creare unui site: magazin online, site de prezentare a unei firme, sistem de booking online sau ştiu eu ce fel de aplicaţie web poţi să îmi laşi un comentariu cu o adresă de email validă şi eu am să te contactez pentru a putea colabora. De asemenea îţi pot da o mână de ajutor şi dacă vrei să aduci îmbunătăţiri sau diverse schimbări unui site deja existent fără a fi nevoit să schimbi tot site-ul.

6 Comentarii - “Programator PHP”

 1. danut

  salut as dori si eu sa ma ajuti contra cost evedent daca nu pe degeaba sunt dispus sa platesc uite id meu de messenger ******…

  Răspunde
 2. Capatana Mariana

  Buna ziua,

  Va rugam sa ne transmiteti o oferta de pret pentru cateva completari si modificari la site-ul mentionat, in vederea unei potentiale colaborari.

  Va multumesc,

  Cu stima,
  Capatana Mariana
  0745******

  Răspunde
 3. Alina

  Buna,
  Reprezint o firma din UK si sunt in cautarea unui programator priceput si pasionat de munca sa pentru a colabora cu noi la realizarea unui proiect . Am gasit blogul tau din intamplare si mi-a placut ce am citit . Daca esti interesat de o colaborare astept sa ma contactezi.

  O zi frumoasa!

  Răspunde

Lasa un comentariu:

Campurile marcare cu (*) sunt obligatorii! Adresa de email NU va fi facuta publica!